Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LA Knight 59

Üstün
Turkcell, başka firmadan kendilerine geçtiğimizde taahhüt bedeli karşılıyor mu? İnternette baktım da bulamadım, karşılıyorsa ne kadarını destekliyordur bilen var mı?

Çözüm
Boyle kampanyalar yaptiklarina karsi biraz arastirdigimda bir seyler buldum ama en dogru secenek bizzat musteri hizmetleriyle gorusmek olacaktir.
Boyle kampanyalar yaptiklarina karsi biraz arastirdigimda bir seyler buldum ama en dogru secenek bizzat musteri hizmetleriyle gorusmek olacaktir.
Sağ olun hocam kampanya dediniz kampanyalara baktım bazı kampanyalarda 1500 karşılıyorlarmış. Kampanyaları bakmayı düşünmemiştim.

Turkcell, başka firmadan kendilerine geçtiğimizde taahhüt bedeli karşılıyor mu? İnternette baktım da bulamadım, karşılıyorsa ne kadarını destekliyordur bilen var mı?
Sade internet aboneliği için 1500 lira, TV'li paketler için 2000 liraya kadar cayma bedeli karşılanır. Sizin ne kadar cayma bedeliniz kaldıysa, mevcut operatöre peşin ödersiniz. Superonline aboneliğiniz boyunca daha öncesinde ödemiş olduğunuz cayma bedelini 12 aya bölerek indirimli olarak internet yansıtılmaktadır.