Serdar4586

Başarılı
Millilerimiz, Avrupa Şampiyonası F Grubu'nda Gürcistan'ı 3-1 yenerek turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı. Önümüzdeki maçlara baktığımızda Portekiz ve Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacağız. Ümit ediyorum ki bu gruptan çıkarız.

Ekran görüntüsü 2024-06-19 015927.png

Defansımız çok açık veriyor. Dün ileri hattımız iyi oynadı diye kazandık ama bu savunmayla riskli. Çıkma şansımız yüksek ama Portekiz bizim savunmayı delip geçebilir. Ona dikkat etmek lazım ki takım kendi açıklarını görmüştür dün diye düşünüyorum.

Bu maçı bireysel yetenek ile kazandık. Orta sahada Kaan, Hakan ve Orkun üçlüsü çok sırıtıyor eğer önümüzdeki maça kadar İsmail formda bir şekilde gelmezse çok zorlanacağız. Stoperde ise Samet saatli bomba gibi dün çok iyi oynadı ama yarın nasıl oynayacağı belirsiz, Abdülkerim ise formdan düşmüş vaziyette. Montella ise resmen sırf sahada GS-FB oranı bozulmasın diye forvette ısrarla Barış Alper'e şans veriyor, tamam gerçek santraforsuz oynayan Real Madrid gibi bir takım örneği var ama Türkiye milli takımı Real Madrid değil. İnanılmaz formda bir Ferdi ve Arda'nın bireysel yeteneğiyle attığı gol olmasaydı işimiz yaştı. Yine de bu galibiyet sayesinde en kötü ihtimalle 3. olup play-off tarzı durumdan devam edebileceğimizi düşünüyorum.

En kötü ihtimalle 3.oluruz gibi geliyor gruplarda. Çekya karşısında alınabilecek bir galibiyet ve birazda averajla gruptan çıkabileceğimizi düşünüyorum. Ancak defansa pek güvenim yok ne yazık ki, Abdülkerim formsuz ve Samet her an hata yapabilir düşüncesi veriyor insana. Takım olarak her oyuncu mükemmel oynayamaz elbette ancak hepsinin belli bir seviyede oynaması lazım başarı için. Umarım diğer maç çok daha kaliteli bir oyun izleriz.