Çok doğru bir karar. Umarım devamı gelir. İstenmediğimiz bloklarda takılmaktansa en azından kaderimizin biraz daha benzer olduğu ülkelerin bloklarına katılmak daha iyi. Kader birliği var en azından.
BRICS ne doları ne de Euro'yu bitirir. İttifakta Çin dışında, ekonomisi iyi olan başka bir ülke yok. Özgürlük düşmanı ve diktatörlükle yönetilen ülkelerle dolu bir lağım bana göre. Türkiye'nin o tarafa doğru çekilmesi de Türkiye'nin maalesef onlara benzeyeceğini gösteriyor.
@Blackraven BRICS ekonomik birlik değil mi? Nasıl bir zararı olabilir?
Bu arada Türkiye'nin gittikçe Avrupa'dan uzaklaşıp Rusya-Çin eksenine kayması beni biraz endişelendiriyor (endişelendirmiyor lafın gelişi, artık ülkeye atom mu atmışlar umurumda değil XD).
@Blackraven BRICS ekonomik birlik değil mi? Nasıl bir zararı olabilir?
Bu arada Türkiye'nin gittikçe Avrupa'dan uzaklaşıp Rusya-Çin eksenine kayması beni biraz endişelendiriyor (endişelendirmiyor lafın gelişi, artık ülkeye atom mu atmışlar umurumda değil XD).
Okudum ancak okumama gerek yoktu: NATO ile BRICS'in aynı cümlelerde kullanılman bile senin bilgisizliğini gösterir çünkü amaçları bambaşka örgütler. Biri askeri diğeri ise ekonomik uluslarüstü birlik.