Minibüs Bakanı
Yetkin
İstemiyorlar çünkü istenmeyecek bir ülkeyiz. Ben olsam bende almam bu ülkeyi.Avrupa türkleri istemiyor, ne zaman anlayacaksınız bunu?
İstemiyorlar çünkü istenmeyecek bir ülkeyiz. Ben olsam bende almam bu ülkeyi.Avrupa türkleri istemiyor, ne zaman anlayacaksınız bunu?
Avrupa türkleri istemiyor, ne zaman anlayacaksınız bunu?
İyi bir birlik olduğu için olabilir mi?Almanya'nın birine yaranmaya ihtiyacı mı var? Neden Avrupa birliğinde?
Bu arada öyle bir anlatmışsın ki sanki kendi halkın aşırı zeki, aşırı aklı başında bir halkmış gibi Brezilya'yı falan eleştiriyorsun. Geçen caddede araç sürüyorum, 20 metre yukarısında yaya geçidi var ama yayalar yolun ortasına atlıyor; yani bu sadece bir örnek.Senede dünyada işlenen cinayet toplamından fazla cinayet işlenen Brezilya, işgalçi ve tarihi düşmanımız Rusya, dünyanın en büyük klozeti, sokağa s*çmamayı öğrenememiş Hindistan, Distopya diktatörlük Çin, Failed state Güney Afrika, Şeriatçı İran ve 21. yüzyıl soykırımcısı Etiyopya üstüne köleci BAE. Tam hakettiğimiz ekip olmuş.
Bu arada öyle bir anlatmışsın ki sanki kendi halkın aşırı zeki, aşırı aklı başında bir halkmış gibi Brezilya'yı falan eleştiriyorsun. Geçen caddede araç sürüyorum, 20 metre yukarısında yaya geçidi var ama yayalar yolun ortasına atlıyor; yani bu sadece bir örnek.
Ülkenin refahı daha da azalmasın da artık siyasetten bezdim. Halkın yüzde 52'si istiyor malum kişi 2 Allah kitap der halk kabul eder. Çok da umursamıyorum artık ülkeyi.