Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Niye birine yaranmak zorundasın ? Bazıları ülke yönetmeyi bir onun bir öbürünün ayağını öpmek olarak zannedebilir ama gerçek ülkeler böyle yönetilmiyor. Videoyu attığın için teşekkür ederim o konuşmanın ilk yapıldığı günde dinlemiştim ve alınmıştım bugün ise Geert Wilders'ın kendi ülkesi için ne kadar büyük bir adam olduğunu fark ettim. Düşünsene adamların kazara Türkiye'yi Avrupa Birliğine aldığını artık bizdeki bütün Afgan'ı Suri'si, Afrikalısı buradan direkt Avrupa'ya sızardı. Bizim hükümetimizin göz yumduğu uyuşturucu baronları, ucuza vatandaşlık alan suçlular Avrupa'da cirit atardı.

Avrupa türkleri istemiyor, ne zaman anlayacaksınız bunu?

Avrupa Türkleri istemiyor hadi demokrasiden, adaletten, sürdürülebilirlikten anlamayan, kendi ülkesinin bazı bölümlerini nefes dahi alınamaz hale getiren Çin'e, hala sokaklara s*çan Hindistan'a, soykırımcı Etiyopya'ya yaranalım. Böyle bir zihniyet olabilir mi ya ? Dünyada iki blok mu var ? AB desen 27 BRICKS 5 ülkeden olan bir birlik kalan ülkeler nasıl bir yol planı izliyorsa sende öyle bir yol planı izleyebilrisin.

İstememelerini bende doğal buluyorum şahsen 1 ay çalışmak için yurt dışına gittim ve döndüğüm gün çingenenin biriyle markette karpuz kavgasına girdim. Sebebi ise hem kasiyeri 5-10 dakika işlemin ortasında bekletip karpuz seçmeye gitti hem de kasiyerin kafasına vurdu. En sinir olduğum şey ise bizim ülkemizde İslam'ın bu kadar yaygın kullanılması o sırada kız arkadaşım da oradaydı ve tepki gösterince bu sefer ben baş örtülüyüm diye bana konuşuyorsun deyip küfür etti. Absürt olan döndüğüm gibi böyle bir olay yaşadım ve 3 hafta içinde ne tipler gördüm. Kendi yaşadığım yerden ciddli anlamda utanmaya başladım özellikle Aksaray'da böyle tipler bol bol var. Hele bir de suriyeliler geldi tam oldu kasada kadına abla kiss me diyen abazaların hepsinini ülkeye alan kafaları tebrik ediyorum.

Bu arada suriyelilerin gelmesine lafım yok yanlış anlaşılma olmasın ama gelen adamında vasfı olsun. Mart kedisi gibi ürüyorlar zaten.

Senede dünyada işlenen cinayet toplamından fazla cinayet işlenen Brezilya, işgalçi ve tarihi düşmanımız Rusya, dünyanın en büyük klozeti, sokağa s*çmamayı öğrenememiş Hindistan, Distopya diktatörlük Çin, Failed state Güney Afrika, Şeriatçı İran ve 21. yüzyıl soykırımcısı Etiyopya üstüne köleci BAE. Tam hakettiğimiz ekip olmuş.
Bu arada öyle bir anlatmışsın ki sanki kendi halkın aşırı zeki, aşırı aklı başında bir halkmış gibi Brezilya'yı falan eleştiriyorsun. Geçen caddede araç sürüyorum, 20 metre yukarısında yaya geçidi var ama yayalar yolun ortasına atlıyor; yani bu sadece bir örnek.

Bu arada öyle bir anlatmışsın ki sanki kendi halkın aşırı zeki, aşırı aklı başında bir halkmış gibi Brezilya'yı falan eleştiriyorsun. Geçen caddede araç sürüyorum, 20 metre yukarısında yaya geçidi var ama yayalar yolun ortasına atlıyor; yani bu sadece bir örnek.

Evet o yüzden düzelmeye çalışmak yerine çöplüğe atmalıyız kendimizi.

Ülkenin refahı daha da azalmasın da artık siyasetten bezdim. Halkın yüzde 52'si istiyor malum kişi 2 Allah kitap der halk kabul eder. Çok da umursamıyorum artık ülkeyi.

Ülkenin refahı daha da azalmasın da artık siyasetten bezdim. Halkın yüzde 52'si istiyor malum kişi 2 Allah kitap der halk kabul eder. Çok da umursamıyorum artık ülkeyi.

Siz böyle deyince aklıma bu geldi refahtada aynı durumdayız bence.

1725286184267.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.