mudurvekili
Yetkin
Bunların hepsi aynı. Bunlardan ülkeyi düzeltmesini beklemek
Recep Erdoğan vs Tayyip Erdoğan.
Bunların hepsi aynı. Bunlardan ülkeyi düzeltmesini beklemek
Pazartesi sabahı BIST100'e göz gezdiren yatırımcı olur gibi...Çok vakitli bir istifa oldu. Borsa da kapalı. Pazartesi bakalım neler olacak.
Kumar oynamayı seviyorsanız deneyebilirsiniz. Risk büyük ama kazanç çok büyük...Satıp dipten toplamak lazım aslında ama emin olamadım.
Şöyle bir bakınca bana da mantıksız gelmedi.Satıp dipten toplamak lazım aslında ama emin olamadım.
İyi para kaldırma imkanı var.%10 düşse sonra eski halien dönse %20 olur. Düşmüşken ekleme de yaparız üstüne. Çok ikilemdeyim şu an. Pazar akşamı ani bir karar vereceğim sanırım![]()
Hayatında iktisat kitabı okumamışsın ve hiçbir işte çalışmamışsın belli. Dar ideolojin ile piyasayı, ekonomiyi yorumluyorsun. Ben 2023 seçimlerinde Millet İttifakı için çalıştım. Peki sana sorum madem ortam bu kadar kötü CDS'ler düşer mi ve borsa hem TL bazlı hem dolar bazlı artar mı? Biraz objektif bakmaya çalış.Sen fazla hayal aleminde yaşıyorsun aynı cumhurbaşkanın gibi.
Ben altınları bozdurup dipten toplamaya başlayacam büyük ihtimalle 8000 direnç olur. Keşke 7500 düşse de oradan toplasak.Satıp dipten toplamak lazım aslında ama emin olamadım.