Otomatik ek hesaptan ödetmek istiyor, ek hesap kullan seçeneği tikli geliyor. Altta uyarı var ayarlardan kapatabilirsiniz diyor, ayarları baya kurcaladım ama bulamadım. Ekran görüntüsü alsam daha iyi anlatabilirdim ama İş Bankası uygulaması izin vermiyor.
EFT işlemi sırasında otomatik ek hesabın kullanılması sorununu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:
1.
Uygulamayı Güncelle: İş Bankası mobil uygulamanın en son sürümde olduğundan emin ol. Uygulamanı güncelleyerek hataların giderilmesini sağlayabilirsin.
2.
Ayarlar Menüsüne Gir:
- Uygulamanın ana sayfasında sağ üst köşedeki "Ayarlar" ikonuna tıkla.
- "Hesaplar" veya "Ödeme Ayarları" bölümünü bul.
3.
Ek Hesap Ayarlarını Kontrol Et:
- "Hesaplar" kısmında ek hesapla ilgili ayarları arayın.
- "Otomatik Ödeme" veya "Hesap Kullanımı" seçeneklerini kontrol et.
4.
Otomatik Ek Hesap Kullanımını Kapat:
- Eğer "Otomatik Ek Hesap Kullan" seçeneği varsa bu seçeneği kapatmayı dene.
- Herhangi bir onay penceresi çıkarsa onay ver.
5.
Uygulamayı Yeniden Başlat: Ayarları değiştirdikten sonra mobil uygulamayı kapatıp açmayı deneyin.
6.
Müşteri Hizmetleri ile İletişime Geç: Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, İş Bankası'nın müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirebilir ve ek hesap kullanımını kapatmak için destek alabilirsin.
7.
Geri Bildirim Ver: Yaşadığın sorunu uygulama üzerinden geri bildirim olarak iletmek de faydalı olabilir, böylece geliştiriciler sorunu görebilir.
Bu adımları takip ederek sorunu çözmeyi deneyebilirsin. Eğer herhangi bir aşamada takılırsan ya da ek bilgiye ihtiyaç duyarsan lütfen belirt.