Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 726 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 13 Nisan 2026 #1 Sorum başlıktaki gibi. Bazı kaynaklar evet derken bazılar hayır diyor. İnternet üzerinden görüntülü görüşme ile zorunlu mu ya da şube ile?
Sorum başlıktaki gibi. Bazı kaynaklar evet derken bazılar hayır diyor. İnternet üzerinden görüntülü görüşme ile zorunlu mu ya da şube ile?
Cruslan Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.740 Makaleler 4 Çözümler 90 Beğeniler 6.829 13 Nisan 2026 #2 Kimliğinizle gitmeniz lazım hesap açmak için doğal olarak. Çipli kimlik kartı çıkartmadıysanız da çıkarın.
Kimliğinizle gitmeniz lazım hesap açmak için doğal olarak. Çipli kimlik kartı çıkartmadıysanız da çıkarın.
Veira Başarılı Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.118 Çözümler 4 Beğeniler 879 13 Nisan 2026 #3 Resimli olması zorunlu diye biliyorum 15 yaş üzeriyseniz.
7 7744 Uzman Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 44 Beğeniler 12 13 Nisan 2026 #4 Sadece banka değil bütün resmi işlemler için belirli bir yaş sonrasında kimlikte resim olmak zorunda.
Sadece banka değil bütün resmi işlemler için belirli bir yaş sonrasında kimlikte resim olmak zorunda.
KS KS Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 726 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 13 Nisan 2026 #5 Veira dedi: Resimli olması zorunlu diye biliyorum 15 yaş üzeriyseniz. Genişletmek için tıkla... 13 yaşındayım hocam. Cruslan dedi: Kimliğinizle gitmeniz lazım hesap açmak için doğal olarak. Çipli kimlik kartı çıkartmadıysanız da çıkarın. Genişletmek için tıkla... Hocam hayır kimlik kartım var da resim zorunlu mu diye merak etmiştim sağ olun.
Veira dedi: Resimli olması zorunlu diye biliyorum 15 yaş üzeriyseniz. Genişletmek için tıkla... 13 yaşındayım hocam. Cruslan dedi: Kimliğinizle gitmeniz lazım hesap açmak için doğal olarak. Çipli kimlik kartı çıkartmadıysanız da çıkarın. Genişletmek için tıkla... Hocam hayır kimlik kartım var da resim zorunlu mu diye merak etmiştim sağ olun.
Veira Başarılı Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.118 Çözümler 4 Beğeniler 879 13 Nisan 2026 #6 Sadece_Emir dedi: 13 yaşındayım hocam. Genişletmek için tıkla... En iyisi bankayı arayıp sormak olur. Net bilgiyi internetten edinemeyeceksiniz anlaşılan.
Sadece_Emir dedi: 13 yaşındayım hocam. Genişletmek için tıkla... En iyisi bankayı arayıp sormak olur. Net bilgiyi internetten edinemeyeceksiniz anlaşılan.