Arkadaşlar Türk futbolunda 3 büyükler dışında en sevdiğiniz takım kim? Ben Adanasporlu olarak en sevdiğim takımlar Ankaragücü/Bursaspor/Göztepe, gerçekten taraftar olarak 3 büyüklere meydan okuyan nadir Anadolu takımlarından, onun dışında Eskişehirspor, Kocaelispor, Sakaryaspor gibi takımlarıda severim ve bu takımların taraftarı 2.takım tutmuyor, Eskişehirspor/Bursaspor özellikle aşırı sadık taraftarları var Süper ligden alt liglere düşmelerine rağmen.
Detaylar
Kim cevapladı?Thanos
Üstün
Arkadaşlar Türk futbolunda 3 büyükler dışında en sevdiğiniz takım kim? Ben adanasporlu olarak en sevdiğim takımlar Ankaragücü/Bursaspor/Göztepe, gerçekten taraftar olarak 3 büyüklere meydan okuyan nadir Anadolu takımlarından, onun dışında eskişehirspor, kocaelispor, sakaryaspor gibi takımları da severim ve bu takımların taraftarı 2.takım tutmuyor, Eskişehirspor/Bursaspor özellikle aşırı sadık taraftarları var Süper Lig'den alt liglere düşmelerine rağmen.
Sakaryaspor.
Eski evim yeni stadyumun 400-500 metre uzağında olmasaydı Göztepe diyebilirdim belki ama bazı maçlardan sonra gördüğüm vandallıklardan sonra diyesim gelmiyor. Evimin balkonuna yanan meşale atılmasından, araba camlarının kırılmasına, farklı takım atkısı/forması giyenlere (KSK olması şart değil, Sakarya hariç takım önemsiz) saldırılmasına kadar çok şeye şahit oldum. Köklü bir kulüp olabilir ama maalesef taraftar profili iyi değil.
Üniversitedeyken Eskişehir'i severdim, İstanbul'da daha iyi okullara gidebileceğim halde şehirden dolayı Eskişehir'de okumayı tercih ettim. Hem şehir olarak hem takım olarak onlara daha çok sempatim vardı ama sonları kötü oldu. Çocukluğumda Gençlerbirliği benim için ideal Anadolu kulübüydü. Şu anda sempatim olan bir Anadolu kulübü yok.
Üniversitedeyken Eskişehir'i severdim, İstanbul'da daha iyi okullara gidebileceğim halde şehirden dolayı Eskişehir'de okumayı tercih ettim. Hem şehir olarak hem takım olarak onlara daha çok sempatim vardı ama sonları kötü oldu. Çocukluğumda Gençlerbirliği benim için ideal Anadolu kulübüydü. Şu anda sempatim olan bir Anadolu kulübü yok.
Ankaragücü ve Gençlerbirliği.
hbenker
Başarılı
En başta Trabzonspor elbette. Trabzon Anadolu'nun sesi ve efsanesidir.
Ondan sonra Eskişehirspor gelir. Sonra da Mersin İdman Yurdu ve Bursaspor elele birinci lige çıkan takımlar olmuştu. Siyaset ve belediyeler futboldan ellerini çekseler de görsek kim ölüyor kim kalıyor.
Ondan sonra Eskişehirspor gelir. Sonra da Mersin İdman Yurdu ve Bursaspor elele birinci lige çıkan takımlar olmuştu. Siyaset ve belediyeler futboldan ellerini çekseler de görsek kim ölüyor kim kalıyor.
Winner
Üstün
Trabzonspor tabii ki de. 80'li yıllarda en çok şampiyon olan 2. takımdık sanırım.Arkadaşlar Türk futbolunda 3 büyükler dışında en sevdiğiniz takım kim? Ben Adanasporlu olarak en sevdiğim takımlar Ankaragücü/Bursaspor/Göztepe, gerçekten taraftar olarak 3 büyüklere meydan okuyan nadir Anadolu takımlarından, onun dışında Eskişehirspor, Kocaelispor, Sakaryaspor gibi takımlarıda severim ve bu takımların taraftarı 2.takım tutmuyor, Eskişehirspor/Bursaspor özellikle aşırı sadık taraftarları var Süper ligden alt liglere düşmelerine rağmen.
0xraptoRwave
Üstün
Trabzonspor. Lige çıktıktan beri kazandığı kupa sayısıyla tarihi başarısı olan sevdiğim bir kulüp. Galatasaraylıyım.