Bunların bir de anlaştıktan sonra gelip, fiyatı düşürmeye çalışanları var. Birkaç sene oldu. Sattığım ürünün sıfırı 15K, kullanılmışı 10-12K arasına satılıyordu. Garantiden sıfırı gelmiş, kutusunu açmamışım bile. 10'a satıyorum. Neyse birisi tamam dedi geldi "8 bin param var olur mu" diyor. He oldu kardeşim. Adamı direkt yallahı çekmiştim. 10 bini vereyim alayım dedi yine vermedim. Geldiğiyle kalmıştı uyanık.

2. el ilanlarını biliyorsunuz zaten, teknolojik olanlarda kim kimi yerse.
Bunu neden yapıyorlar? Bariz bir şekilde sıfırı aynı fiyat ve taksit imkanı bulunurken, 2 aylık cihazını nasıl olur da sıfırdan daha pahalıya satarsın? Arkadaşın bulduğu neden de ekte:

Eki Görüntüle 249643

Eki Görüntüle 249644

1 ay beklememek için sıfır gelecek cihaz yerine seninkini alalım yani.
Adam bir miktar farkla kart bilgilerini girme ve kutu açma zahmetinden kurtarıyor işte, ne kadar yürekli bir insan(!)

images (2).webp

Aldığı ürünü yere göğe sığdıramama çok görülür. Fiyatı çok düşükten tutunca sanki pişmanmış gibi bir algı oluşmasını da istemeyenler var.

Araba piyasasıda öyle. Adamlar Linea'ya, Symbol'e 700-800k istiyorlar. Güzel fiyattaki ilanlar saniyesinde gidiyor. F5 atıyorum ilan kaldırılmış oluyor fiyatı iyi ise.

Araba piyasasıda öyle. Adamlar Linea'ya, Symbol'e 700-800k istiyorlar. Güzel fiyattaki ilanlar saniyesinde gidiyor. F5 atıyorum ilan kaldırılmış oluyor fiyatı iyi ise.

O konuda en komik olanlar 2008 kasa corollacılar.
Adam motoru sağlam diye 750 bin TL istiyor.
Araba hem 2008 model hem de 90beygir yani.