Oltran

Üstün
Makaleler
11
Bununla alakalı bir anım var onu anlatarak başlamak istiyorum. Lise de deli olarak görülen birisiydim, arkamdan ruh hastası gibi son derece hatsiz ithamlar yapıldı. Hem de hakkımda hiçbir şey bilmeden. Her neyse, beni deli olarak gören baş elemanlardan birinin kolunu tuttum gel konuşalım gibilerinden. Normalce ha böyle dövmek sövmek gibi bir niyetle olmadığı bariz belli. Arkadan bir tip vardı Aziz diye bana böyle nefret dolu bakışlar attı. Sınıfına gittim böyle diklenerek bakmalar falan. Çok komik cidden ama hala sinirim bozulur. Bu arada o kızın bana yapmadığı kalmadı arkadaşlar, deli olarak görmek, yarı yolda bırakmak, arkamdan iftiralar atmak vs. Neden Türkiye'de kadınlar ilahlaştırılıyor sizce?

Bir anım daha var bu arada. Bu okulun sözde babaları denen tipler beni deli olarak görenlere gıkını çıkarmadı ama bir kıza birisi bağırmış bir kere. Hemen onu dövmeye gittiler falan. Bu arada beni deli olarak görmelerinin tek sebebi psikiyatriste gidiyor olmamdı. 5 seneyi böyle geçirdim. Aşırı saçma.

Beni anlayın lütfen arkadaşlar...

Cinselliğe ve kadına ulaşmak çoğu erkek için zor.
Normal şartlarda ulaşamadıkları için vajinaguard'lık yaparak ulaşabileceklerini düşünüyorlar sadece olay bundan ibaret.

En sevmediğim tipler erkek kızı dövünce “dokunma lan kıza” deyip erkeği döven insanlar, başka bir gün kız erkeği dövünce içinden “erkek kızı dövse ayırırdım ama kız erkeği dövüyor beni ilgilendirmez” derler, böyle insanlardan harbi nefret ediyorum, yanlış anlamayın erkeğe şiddete de sonuna kadar karşıyım kadına şiddete de sonuna kadar karşıyım, ama böyle insanlar kızı düşündüğü için korumuyor kızı etkilemek için koruyor, kız erkeği dövünce bir şey yapmıyorlar ya arkadaşım belki erkek haklı olmasına rağmen dayak yiyor?

Konuyu okumadım sadece başlığa göre yorum yapıyorum bilginiz olsun.

Bu işi bende anlamıyor ve sevmiyorum. Bir insana tapılacak kadar değer vermek aptallıktır. TikTok’da bu şekilde kadın yarı çıplak yayın açıyor Chat full dayı, sapık eleman kaynıyor. Hediye atanlar mı dersin havlayıp miyavlayanlar mı dersin….

Kadının ilahlaştırılması esasen asla gerçek değil, bariz "manipulasyon" VA. Jinaguardlık yapıp (tabii bu gerçek değil) kadınlarla cinsellik yaşama çabası. Tabii kadınlarda bunu seviyor ve cinselliği o tarz erkeklerle yaşıyorlar. Finalde o tipler erkeğe şiddet uyguladığı gibi kadına da gerçkten şiddet uyguluyor.
Yani haklı olarak kadına tepki gösteren belki bir nebze şiddet uygulayan erkek "ekarte" ediliyor ve "haksız" şiddetin önü açılıyor.
Ee zaten "yargı da" aynı şekilde, suçsuzlar hapiste, suçlular dışarı da kol geziyor.
Kadına şiddetin haklısı olur mu? Evet olur. Kadın erkeği manipule eder "kalleşçe" zarar verir. İşte bu tip kadınlar o tarz erkeklerle birlikte olur.