Biraz ağır oldu ama merak ettim. Bende Sedan araba seviyorum. Yurt dışında genellikle Station Wagon araba alınır.
Detaylar
Kim cevapladı?Necromancer1
Uzman
Biraz ağır oldu ama merak ettim. Bende sedan araba seviyorum. Yurt dışında genellikle station wagon araba alınır.
Bence asıl sebebi Türkiye'deki dar sokaklar ve park yerleri.
Yoldan 100 kişi çevirsek 20-25 kişi SW seviyordur ancak dediğim sebeplerden yanaşmıyordur.
S.U.V fiyatlandırması ülkemizdeki orta gelirli aileye pahalı geliyor Station Wagon arabalar ise yakıt ve Türkiye üzerinde daha nadir üretim yapıldığı içindir olsa gerek.Biraz ağır oldu ama merak ettim. Bende Sedan araba seviyorum. Yurt dışında genellikle Station Wagon araba alınır.
Sedan ise yol tutuşu çok iyi yakıt değerleri daha stabil daha kolay satılıyor bence sebepler bunlar.
Peki siz neden Sedan seviyorsunuz?
Bir defa S.U.V araca bulaşan kolay kolay kurtaramıyor.
Necromancer1
Uzman
S. U. V fiyatlandırması ülkemizdeki orta gelirli aileye pahalı geliyor station wagon arabalar ise yakıt ve Türkiye üzerinde daha nadir üretim yapıldığı içindir olsa gerek.
Sedan ise yol tutuşu çok iyi yakıt değerleri daha stabil daha kolay satılıyor bence sebepler bunlar.
Peki siz neden sedan seviyorsunuz?
Bir defa s. U. V araca bulaşan kolay kolay kurtaramıyor.
Fiyatlandırmaların dışında sokaklarımız çok dar, planlaması kötü ayrıyeten park yeri sıkıntısı var.
Amerika'ya baktığımızda pickup kullanıyor adamlar ve sokaklar han gibi.
Almanya'ya baktığımızda ise yollar daha düzenli, park yerleri belli gibi gibi sebeplerde işin içinde.
Tasarım olarak seviyorum.S.U.V fiyatlandırması ülkemizdeki orta gelirli aileye pahalı geliyor Station Wagon arabalar ise yakıt ve Türkiye üzerinde daha nadir üretim yapıldığı içindir olsa gerek.
Peki siz neden Sedan seviyorsunuz?
Bir defa S.U.V araca bulaşan kolay kolay kurtaramıyor.
Şuan Kodiaq kullanıyoruz ve SuperB gibi sedan bir araba ile kıyaslayınca extra bir park zorluğu yok yakıt tüketimi,yol tutuşu,fiyatlandırma buna sebep bence.Fiyatlandırmaların dışında sokaklarımız çok dar, planlaması kötü ayrıyeten park yeri sıkıntısı var.
Amerika'ya baktığımızda pickup kullanıyor adamlar ve sokaklar han gibi.
Almanya'ya baktığımızda ise yollar daha düzenli, park yerleri belli gibi gibi sebeplerde işin içinde.
Necromancer1
Uzman
Şu an kodiaq kullanıyoruz ve SuperB gibi sedan bir araba ile kıyaslayınca extra bir park zorluğu yok yakıt tüketimi, yol tutuşu, fiyatlandırma buna sebep bence.
Saydıklarında tabii ki en büyük sebeplerden park dışında yollar dar bizde Megane 1 station wagon var şehiriçinde sokakların dar olması sebebiyle bazı yerlerde çok büyük kalıyor bir sedan araca göre.
Hiç SW bir aracımız olmadı yorum yapamıyorum ancak bir SUV kadar çok da uzun değil diye düşünüyorum.Saydıklarında tabii ki en büyük sebeplerden park dışında yollar dar bizde Megane 1 station wagon var şehiriçinde sokakların dar olması sebebiyle bazı yerlerde çok büyük kalıyor bir sedan araca göre.
Necromancer1
Uzman
Hiç SW bir aracımız olmadı yorum yapamıyorum ancak bir SUV kadar çok da uzun değil diye düşünüyorum.
SUV'da dingil mesafesi bagaja daha yakın o yüzden bazı noktalarda daha avantajlı.
Ancak alışan biri ikisini de rahatlıkla sürebilir.
Megan SW 7 kişilik miydi?SUV'da dingil mesafesi bagaja daha yakın o yüzden bazı noktalarda daha avantajlı.
Ancak alışan biri ikisini de rahatlıkla sürebilir.
Eki Görüntüle 159986
Eki Görüntüle 159987
7 kişilik değilse SW çok da mantıklı değil gibi sadece bagajı var.
Yeni konular
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-
-