Hayır alt tabaka işe gidip çalışmak yerine TikTok'ta deli saçması hareketler yaparak hem ülkenin ekonomisini bozmaması hem de toplum sağlığı için kapatacağız. Sanayi devi Çin boşuna mı kapattı sence TikTok'u? Adamlar kapasitesini biliyor ülkenin çoğu eğitim seviyesi düşük ve böyle platformlarda vakitlerini boşa harcamaya meyilli. Bizim ülkede alt işleri yapacak eleman eksikliği yaşanıyor. Bunun önüne az da olsa geçmeleri kardır. Adam tiktoka şişe çevirerek para kazanma peşinde. Bu zihniyet yayılırsa bu tabakanın yaptığı işleri de sen eğitimli halinle yaparsın artık.

Çin TikTok'u mu kapatmış.

Burada özgürlük mavalı okuyanlar var. Hiç kusura bakmayın! Yok özgürlük, yok bizim eğitimimiz falan cart curt... TikTok yasaklanması gereken bir platform. Yani bu yasak furyası (furya: İronik) başlamadan önce eminim ki %90 TikTok'un yasaklanmasını istiyordu. Şimdi konu bu olunca yok özgürlük cart curt.

Türkiye, özgür bir ülke değildir. Ancak insanlarının özgürlük istemesi masal değildir. Sen şu anda bu platformda fikrini belirtiyorsun doğru mudur? Doğrudur, ya bu platform kapanırsa ne olacak? Senin özgürlüğün elinden alınmış olacak. Ses çıkaracak mısın? Çıkardığın zaman kafanı tokmakla ezecekler. Bu sebeple; Dingin bir rüzgarı sert bir fırtana olmadan önce durdurmalıyız.

Burada özgürlük mavalı okuyanlar var. Hiç kusura bakmayın! Yok özgürlük, yok bizim eğitimimiz falan cart curt... TikTok yasaklanması gereken bir platform. Yani bu yasak furyası (furya: İronik) başlamadan önce eminim ki %90 TikTok'un yasaklanmasını istiyordu. Şimdi konu bu olunca yok özgürlük cart curt.

Tabii ki, öyle zaten. Amaçları sadece TikTok değil.

Son düzenleme:
Hayır alt tabaka işe gidip çalışmak yerine TikTok'ta deli saçması hareketler yaparak hem ülkenin ekonomisini bozmaması hem de toplum sağlığı için kapatacağız. Sanayi devi Çin boşuna mı kapattı sence TikTok'u? Adamlar kapasitesini biliyor ülkenin çoğu eğitim seviyesi düşük ve böyle platformlarda vakitlerini boşa harcamaya meyilli. Bizim ülkede alt işleri yapacak eleman eksikliği yaşanıyor. Bunun önüne az da olsa geçmeleri kardır. Adam tiktoka şişe çevirerek para kazanma peşinde. Bu zihniyet yayılırsa bu tabakanın yaptığı işleri de sen eğitimli halinle yaparsın artık.
Siz cidden Çin'i övdünüz mü? Adamların nüfusu o kadar fazla ki sokaklar insan dolu. Siz ne yaşıyorsunuz? Alt tabaka işe giremiyor nereye girsin, tüm şirketler yok deneyimli eleman bilmem ne diye birilerini ararsa kimse işe girmez.

1984 part 2 senaryosuna hoş geldiniz!

Dosya Ekleri

• ccf8b64b985cff911d29ab5d30ebb7e3.webp
    ccf8b64b985cff911d29ab5d30ebb7e3.webp
    33 KB · Görüntüleme: 64
Ya Erdoğan ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum. Zaten yasaklara destek veren biri değilim.
Ama abi konu Tiktok ya. Tiktok...
Arkadaşlar konu Tiktok değil, konu İLETİŞİM.

Adam insanlarını o kadar düşünüyor olsaydı Tiktok pandemi döneminde kapatılmış olurdu. Oradan haram para yemeyen kalmadı.

Dostum bağımlıysan kendine çekidüzen vereceksin kullanmayacaksın ben günde 1 2 saat giriyorum veya da bazen daha fazla giriyorum sen bağımlısın diye herkes bağımlı olacak diye bir şey yok. Veya da bağımlı olup mutlu olan adama da karışma yetkin yok bak işine.
Var birader sana mı soracağım? Umarım her şey kapanır da sizin gibi sadece forumdan bu böyle şu şöyle diyen insanları kudurturlar. Laiksiniz buna. Ben VPN seven adamım zaten bana koymaz. Siz ağlamaya devam edin :rofl: .

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar konu Tiktok değil, konu İLETİŞİM.

Adam insanlarını o kadar düşünüyor olsaydı Tiktok pandemi döneminde kapatılmış olurdu. Oradan haram para yemeyen kalmadı.
Yok. Konu Tiktok. Erdoğan'ın gerçek amacına bakmıyorum. Sonuca bakıyorum. Yine beni etkileyen bir şey yok. İster yasaklansın ister serbest kalsın. Ama işte Tiktok.. Pragmatik açıdan yasaklanmalı.