Profil fotoğrafınıza uygun olmuş mesajınız. Ben Tiktoktan NEFRET EDERİM ama yasaklamak kullanan insanın özgürlüğünü kısıtlamaya giriyor. Bırakın kullansın adam.
Evet hocam, bende kullanmıyorum zaten ancak yasaklamak çözüm değil. Başka biri de Techolay'ı sevmiyordur misal, yasaklanmasını ister ancak biz burayı kullanıyoruz. Tamamen aynı durum.

Devlet yasaklarsa veya yasaklayacaksa vardir bir bildiği ben her zaman devletimin ve hükümetimin yasaklarına uyarım. Devlet büyüktür ve istediği şeyi yasaklar hükümetimiz bunu farkında dünya Türkiye'nin ne kadar güçlü olduğunu biliyor umarım Kuzey Kore kadar güçlü ve sert bir ülke oluruz da ve terör kalır ne de düşman ülkeler bize kafa tutabilir.

Evet, ülkemiz o kadar güçliki insalarına acı çektirmeyi ve aç bırakmayı seviyor. Evet, devletimiz o kadar güçlüki depremzedelerimize ev yapmak yerine Suriyelilere şu anda dönmeleri için Suriye'den ev tahsis ediyor. Evet, devletimiz o kadar güçlüki İsrail ile iş yapmıyoruz diyor ancak arka planda uçak ve silah ticaretine devam ediyor. Evet, devletimiz o kadar iyi ki... Diye uzar gider bu liste.

İroni ekini koymayı unutmuşsunuz.

İroni yapmıyor.

Çok afedersiniz ama söylemeden geçemeyeceğim, bağımlı bir insana 'kendine çekidüzen ver' deyince bağımlılığı hemen yok oluyor mu sanıyorsunuz?

Ayrıca cinsel konularda insanlar bağımlılığımı bırakmak istiyorum diye konu açınca "zararlı değil devam et" deniyor. Her şeyin fazlası zarar ama konu cinsellik olunca unutuluyor herhalde :D.

Yok olmadığını ben de biliyorum. Ama bağımlı ve bundan rahatsız diye uygulamayı kapatmak şey gibi, aynı içkiden iki kişi içiyor birinin midesi bulandığı için yine de içiyor ama diğerinin içmesini istemiyor senin dediğin bunun gibi bir şey böyle bir şey var mı?

Bu üslubunuzla üste çıkmaya çalışmayın, haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz hocam.

Üslubumu size mi soracağım? Adam bağımlı diye her yer kapansın diyor yok TikTok kapansın diyor ben haklıyken haksız duruma düşecek bir şey yapmadım. Sizlerde masum ayağına yatarak alttan alttan öğüt vermeye çalışmayın.

Yok olmadığını ben de biliyorum. Ama bağımlı ve bundan rahatsız diye uygulamayı kapatmak şey gibi, aynı içkiden iki kişi içiyor birinin midesi bulandığı için yine de içiyor ama diğerinin içmesini istemiyor senin dediğin bunun gibi bir şey böyle bir şey var mı?
Öyle deseydi haklısınız derdim de adam onu söylemedi. Söylediği şey şuydu; "Ben bir Tiktok bağımlısı olarak Tiktok Türkiye'yi avcumun içi gibi biliyorum, kapatılması lazım. Ben yine VPN ile girerim, ülkenin iyiliğine olur" arkadaş bunu söylemeye çalışmış ama kapalı anlam kullanmış, önceki mesajında da söyledi.

Üslubumu size mi soracağım? Adam bağımlı diye her yer kapansın diyor yok TikTok kapansın diyor ben haklıyken haksız duruma düşecek bir şey yapmadım. Sizlerde masum ayağına yatarak alttan alttan öğüt vermeye çalışmayın.
Birini tehdit etmek veya alttan alttan saydırmak sizi haklı duruma getirmez haklıyken de haksız duruma düşersiniz. Saygı çerçevesinde insanları eleştirebilirsiniz.