Türkiye'de yaşanır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Heitaus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    türkiye
Anlayamadığınız için daha uzatmayacağım, o mesajda para üstünden gitmek dediğiniz ortalama bir maaş söylemek. Ortalama maaş ile enflasyonu bağdaştırıyorsunuz yani ne diyebilirim ki?

Anlayamadığınız için daha uzatmayacağım, o mesajda para üstünden gitmek dediğiniz ortalama bir maaş söylemek. Ortalama maaş ile enflasyonu bağdaştırıyorsunuz yani ne diyebilirim ki?

Ne ile bağdaştıracaktım başka?

Zorundaysan bir şekilde yaşanıyor. Hatta 90'ların sonları ile 2000'lerin başları arasında kısa bir süre cidden umut da vadetti ama o günler çok geride kaldı, bir daha geri dönebilmesi de çok zor.

Bugün ise, eğer yaşamama imkanın varsa, 5 dakika durmak abes.

Ne ile bağdaştıracaktım başka?
Nasıl yani? Sizin aklınıza maaş denince enflasyon geliyorsa bu sizin sorununuz. Orada belirttiğim maaş hayat standardını belirlemek amacıyla kullanıldı ki bu çok aşikar. Almanya'da, Amerika'da, Fransa'da vesaire tüm Dünya ülkelerinde ortalama maaş hayat standardını belirler. Maaş ile enflasyon bağdaştıran bir tek sizi gördüm hayatımda, bir daha da görmem muhtemelen.

Son düzenleyen: Moderatör:

Enflasyon, ekonomi ile alakalı değil de ne alaka alakalı? Maaş, ekonomi ile alakalı değil de ne ile alakalı?

Enflasyon, ekonomi ile alakalı değil de ne alaka alakalı? Maaş, ekonomi ile alakalı değil de ne ile alakalı?
Lütfen yanlış anlamayın fakat Türkçeniz gerçekten çok kötü. Maaş ile enflasyonu bağdaştıracak kadar kötü. Koskoca paragraf boyunca anlattığım meseleyi anlayamayacak kadar kötü. Sağlıklı bir iletişim gerçekten kuramıyoruz. Çok alakasız şeyler söyleyip bir şekilde bağdaştırmaya çalışıyorsunuz.

Tek enflasyon konusunda böyle olduğunu söyleyen kim?

Emrullah hocam gerçekten kafanız karışık sanırım.

Tek enflasyon konusunda böyle olduğunu söyleyen kim?
Arkadaşın fikrini desteklemek için sadece enflasyon ile ilgili bir kaynak attınız. Ben kahin olmadığıma göre aklınızdan ne geçiyor tahmin edemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…