Bütün hepsi için ayrı bir kaynak mı atayım?Arkadaşın fikrini desteklemek için sadece enflasyon ile ilgili bir kaynak attınız. Ben kahin olmadığıma göre aklınızdan ne geçiyor tahmin edemem.
Detaylar
Kim cevapladı?Arkadaşın fikrini desteklemek için sadece enflasyon ile ilgili bir kaynak attınız. Ben kahin olmadığıma göre aklınızdan ne geçiyor tahmin edemem.
Hocam Para'dan bahsediyorsunuz para para. "para" "para" ne demek olduğunu biliyorsunuz değil mi? Hani bir kağıt parçasıdır, üstünde sayı falan vardır. Enflasyon ne ile alakalı bilim ile falan mı alakalı yahu? Aklımız ile dalga mı geçiyorsunuz siz?
Hayat standardından bahsettiğim ortalama maaşı enflasyon ile bağdaştırıyorsunuz. Alakası bile olmayan 2 farklı şeyi birbiriyle bağdaştırıp böyle demeniz gerçekten gülünç duruma düşüyor, kendinize bunu yapmayın lütfen. Daha da uzatmayın gidin bir dinlenin isterseniz.
Bakın 1. olarak ben ülkede sorunlar olduğunu zaten belirttim. Ben "ülke sorunsuz, muhteşem" gibi bir cümle kurmadım. Eğer ki belli hayat standartlarını sağlayabilecek bir maaşınız varsa 7/10'lik bir ülke olduğunu söyledim ki diğer arkadaş bunu enflasyonla bağdaştırdı oda ilginçtir.
2. olarak yaptığınız şeyin ne kadar saçma olduğunun farkındamısınız bilmiyorum fakat bana tek 1 tane enflasyon kaynağı atıp, sonrasında "Tek enflasyon konusunda böyle olduğunu söyleyen kim?" şeklinde yazı yazıyorsunuz. Başka hiçbir sorundan bahsetmeden sadece enflasyondan bahsedip üstüne böyle demeniz gerçekten ilginç. Benim kahin olduğumu falan mı sanıyorsunuz bilmiyorum fakat sağlıklı bir iletişim asla kuramıyorsunuz.
Son düzenleme:
Hayat standardından bahsettiğim ortalama maaşı enflasyon ile bağdaştırıyorsunuz. Alakası bile olmayan 2 farklı şeyi birbiriyle bağdaştırıp böyle demeniz gerçekten gülünç duruma düşüyor, kendinize bunu yapmayın lütfen. Daha da uzatmayın gidin bir dinlenin isterseniz.
Bakın 1. olarak ben ülkede sorunlar olduğunu zaten belirttim. Ben "ülke sorunsuz, muhteşem" gibi bir cümle kurmadım. Eğer ki belli hayat standartlarını sağlayabilecek bir maaşınız varsa 7/10'lik bir ülke olduğunu söyledim ki diğer arkadaş bunu enflasyonla bağdaştırdı oda ilginçtir.
2. olarak yaptığınız şeyin ne kadar saçma olduğunun farkında mısınız bilmiyorum fakat bana tek 1 tane enflasyon kaynağı atıp, sonrasında "tek enflasyon konusunda böyle olduğunu söyleyen kim?" şeklinde yazı yazıyorsunuz. Başka hiçbir sorundan bahsetmeden sadece enflasyondan bahsedip üstüne böyle demeniz gerçekten ilginç. Benim kahin olduğumu falan mı sanıyorsunuz bilmiyorum fakat sağlıklı bir iletişim asla kuramıyorsunuz.
Konu başlığında ve öbür mesajlarda başka sıkıntılardan da bahsedildi zaten. Tek sorun enflasyon demedi kimse.
Haklısınız iyi akşamlar dilerim.Bakın 1. olarak ben ülkede sorunlar olduğunu zaten belirttim. Ben "ülke sorunsuz, muhteşem" gibi bir cümle kurmadım. Eğer ki belli hayat standartlarını sağlayabilecek bir maaşınız varsa 7/10'lik bir ülke olduğunu söyledim ki diğer arkadaş bunu enflasyonla bağdaştırdı oda ilginçtir.
2. olarak yaptığınız şeyin ne kadar saçma olduğunun farkındamısınız bilmiyorum fakat bana tek 1 tane enflasyon kaynağı atıp, sonrasında "Tek enflasyon konusunda böyle olduğunu söyleyen kim?" şeklinde yazı yazıyorsunuz. Başka hiçbir sorundan bahsetmeden sadece enflasyondan bahsedip üstüne böyle demeniz gerçekten ilginç. Benim kahin olduğumu falan mı sanıyorsunuz bilmiyorum fakat sağlıklı bir iletişim asla kuramıyorsunuz.
Hayır.
miraçov
Üstün
Kirada yaşamıyorsan, çocuğun falan yoksa, aylık maaşın yoksulluk sınırının üzerindeyse ( 70.000 lira civarı biliyorum yoksulluk sınırını) yaşanır. Diğer türlü hayatta kalmaya çalışıyorsun zaten bence.
RockyHighway79
Üstün
Dil öğreniyor musun hocam?