Detaylar
Kim cevapladı?EkmekArasiSSD
Uzman
Anlamadım tam yani SIM tepsisini diğerine mi takacaksınız? IMEI meselesi böyle bir şey değil ki? Yurtiçi IMEI'yi öylece kullanamazsın. Cihazın özel bir partition'ında saklanıyor ve kullanılıyor. Yani cihazın içerisine müdahale gerek o da Apple için ya imkansız ya da çok çok zor ama siz imkansız sayın. SIM tepsisini diğerine takarak IMEI kullanımı diye bir şey yok.
Mehmet2910
Çalışkan
Güzel bakış açısı abi.

Sim yuvasını değiştirince IMEI Türkiye kayıtlı olmuyor ki ne alaka? Tabii ki olmaz.Arkadaşlar şimdi diyelim ben bir yurt dışı iPhone 17 Pro Max aldım bir tane de Türkiye'den pert 17 Pro Max aldım. Türkiye pert iPhone SIM yuvasını yurt dışı cihaza takarsam kayıtlı gibi mi olur?
avkila.tech
Becerikli
- Makaleler
- 1
Sim yuvası dedigin sey sadece metal kafes herhangi bir yazılımsal bilgisi yok.
Tabii apple bir gün gelip sim yuvası degıstırınce servis gecmisinde uyarı cıkarttırmazsa. Lanet şirket.
Tabii apple bir gün gelip sim yuvası degıstırınce servis gecmisinde uyarı cıkarttırmazsa. Lanet şirket.
berat_01
Başarılı
Arkadaşlar şimdi diyelim ben bir yurt dışı iPhone 17 Pro Max aldım bir tane de Türkiye'den pert 17 Pro Max aldım. Türkiye pert iPhone SIM yuvasını yurt dışı cihaza takarsam kayıtlı gibi mi olur?
SIM yuvasıyla alakası yoksa hangi ülke için üretiliyorsa anakarta IMEI kodlanarak satılır ama pert telefonda anakart sağlamsa yeni tele aktarma yaparsan olur bu da çok saçma olur sıfır teli neden açasınki.
fakat her imei yuvası için bir 1 IMEI yok muSim yuvasını değiştirince IMEI Türkiye kayıtlı olmuyor ki ne alaka? Tabii ki olmaz.
EkmekArasiSSD
Uzman
Var ama o iş öyle değil ki?
EkmekArasiSSD
Uzman
iPhone kullanıyorsunuz. IMEI atmayı unutun. Apple böyle bir işleme kesinlikle izin vermiyor ve müdahale edemiyorsunuz. O sebeple IMEI atmayı unutun. Android tarafında server kayıtlı Xiaomi gibi cihazları düşünün.Hocam her yolu deniyicem 57K kayit ucreti mi olur 57K olcak diyorlar
Yeni konular
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-