Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

972

Deneyimli
Makaleler
2
31 Mart'ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), Türkiye'de bir ilke imza atarak Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde belediye başkanlığı için Zeliha Polat'ı aday olarak gösterdi.

ninja.webp

Seküler çevreler çarşaflı aday konusunda bazı eleştirel tweet'ler atarken, HÜDA Par'a yakın olan bazı hesaplardan da kadın aday çıkarılmasına yönelik eleştirel paylaşımlar olduğu gözlemleniyor.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara 👇

Lütfen, "dikkat patlayabilir" veya "ninja" yorumları atmayın, beğenecek vaktim yok. 😦

Kazanırsa, ne yapılacak şehre merak konusu? Ya da yapılmayacak mı? O da merak konusu. :D

Son düzenleme:
  • Beğendim
İfadeler: 972
31 Mart'ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), Türkiye'de bir ilke imza atarak Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde belediye başkanlığı için Zeliha Polat'ı aday olarak gösterdi.

Eki Görüntüle 20953

Seküler çevreler çarşaflı aday konusunda bazı eleştirel tweet'ler atarken, HÜDA Par'a yakın olan bazı hesaplardan da kadın aday çıkarılmasına yönelik eleştirel paylaşımlar olduğu gözlemleniyor.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara 👇

Lütfen, "dikkat patlayabilir" veya "ninja" yorumları atmayın, beğenecek vaktim yok. 😦
Spoliere tıkladım, PATLADIM.

Bu yorum da senin zihniyetini yansıtıyor.
Bu kadar geri kafalı olunmaz.

Olsun. Ne önemi var? Birinin giyi mi, cinsel yönelimi, dini inancı vs. gibi kişisel konulardan bana ne?

Evet sana ne, ama partinin adına bakınca her şey belli olmuyor değil mi? Hiç açık değil :D.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.