Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada patladım. 😅

Konu parti değil. Birinin ne giydiği...

Seçim olaylarında yok çarşaf giymiş, yok bozkurt işareti yapmış... Bunlar seçmenin kafasını karıştıracak şeyler.

Birinin ne giydiği önemli değil zaten, çünkü özgür. Ama giydiği şey şehre yapılabilecek şeyleri kısıtlar ise o zaman giydiği şey önüne geçiyor.

31 Mart'ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), Türkiye'de bir ilke imza atarak Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde belediye başkanlığı için Zeliha Polat'ı aday olarak gösterdi.

Eki Görüntüle 20953

Seküler çevreler çarşaflı aday konusunda bazı eleştirel tweet'ler atarken, HÜDA Par'a yakın olan bazı hesaplardan da kadın aday çıkarılmasına yönelik eleştirel paylaşımlar olduğu gözlemleniyor.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara 👇

Lütfen, "dikkat patlayabilir" veya "ninja" yorumları atmayın, beğenecek vaktim yok. 😦
Huzurlu ve güvenli şehir yazmışlar, en çok ona patladım. Umarım güvenliğimiz ninjalar tarafından sağlanır, ben oyumu bastım.

Seçim olaylarında yok çarşaf giymiş, yok bozkurt işareti yapmış... Bunlar seçmenin kafasını karıştıracak şeyler.

Birinin ne giydiği önemli değil zaten, çünkü özgür. Ama giydiği şey şehre yapılabilecek şeyleri kısıtlar ise o zaman giydiği şey önüne geçiyor.
Burada bir ön yargı var. Falan kimsenin ne giydiği onun icraatlarini nasıl etkiliyor merak ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.