İngilterenin artıklarını alıyoruz bu kez.Olay ne tam olarak anlamadım bir arkadaş anlatabilir mi geniş özet detaylı net. Zaten kaçak yollarla filan gelmiyor muydu bu mülteciler? Hatta kimlik bile alıyorlardı yeni şeyler değil ki bunlar arkadaşlar.
Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap 64
Üstün
28 de ben onlara basacağım yoksa sadece 2 seçeneğimiz var. Ben 3. yolu deneyelim diyorum.
- Makaleler
- 1
Olay ne tam olarak anlamadım bir arkadaş anlatabilir mi geniş özet detaylı net. Zaten kaçak yollarla filan gelmiyor muydu bu mülteciler? Hatta kimlik bile alıyorlardı yeni şeyler değil ki bunlar arkadaşlar.
İngiltere'deki mülteciler Türkiye'ye geliyor. Yani kısacası, İngiltere mültecileri Ruanda'ya satıyor, Türkiye de Ruanda'ya diyor ki: “kanka, gönder bize, biz zaten yol geçen hanıyız” kısacası böyle.
Astronotarda 65
Üstün
Bu ülke artık Türkiye değil. Benim tek diyebileceğim şey bu. Atatürksüz müfredatın onaylanması, din kültürü kitaplarının daha da kalınlaştırılacak olması falan kabul edilecek şeyler değil. Yakında Şeriat gelecek orası kesin. Artık Türkiye'de yaşamıyoruz, yeni Arabistan olma yolunda gidiyoruz. Allah inancı diye diye kusura bakmayın ülkeyi batıracağız. Allah inancı bu değil.Duydunuz mu bilmiyorum ama konunun en başından başlamamız gerekirse, İngiltere mülteci probleminden dolayı Ruanda ile bir mülteci anlaşması yaptı. Ülkesindeki mültecileri para karşılığında Ruanda'ya gönderecek ve geri gelmeme kaydıyla oraya gönderiyor. Tabii ki onlar bir daha İngiltere'ye giremeyecek ama oradaki yaşam şartlarına alışan adam orada durur mu? Tabii ki hayır. En azından yaşanabilir bir hayat sunan Türkiye'ye gelecek ya da Türkiye'den Avrupa'ya girmeye çalışacaklar. Ve tahmin edin bu olaylar olurken ne oldu? Türkiye, Ruanda ile turizm anlaşması imzaladı. Bakanlığın açıklamasında, orada eğitim vereceğiz vs. gibi bu mülteci olaylarından uzak bir durum olduğunu söylemek istiyor. Gerçekten az önce sinir krizi geçirdim. Benim aklım almıyor, bunları buraya sokarak ne yapmaya çalışıyorlar? CHP neden susuyor?
#Türkiyeistilaediliyor
Dip not: İngiltere daha sığınmacıları göndermeye başlamadı.
- Makaleler
- 1
Türkiye'de 30 yaş üstü kitlenin çoğunluğunu almadan iktidar olamazsın. Ümit Özdağ ve Muharrem İnce'nin öncelikle birlikte hareket edeceklerini sanmıyorum. Diyelim ki oldular, bizim halk düz mantıkla ya AKP'yi ya CHP'yi seçer. Bu yüzden bir sonraki hükümetin yüksek ihtimalle CHP'den başkası olamaz.28 de ben onlara basacağım yoksa sadece 2 seçeneğimiz var. Ben 3. yolu deneyelim diyorum.
Bu ülke artık Türkiye değil. Benim tek diyebileceğim şey bu. Atatürksüz müfredatın onaylanması.
Bu haber doğru muydu?
Astronotarda 65
Üstün
Bu haber doğru, hatta bugün gidip öğretmenlerim ve müdür ile de konuştum. Onaylandığını hatta müfredatta uygulanmaya yakında başlanacağı söylendi.Türkiye'de 30 yaş üstü kitlenin çoğunluğunu almadan iktidar olamazsın. Ümit Özdağ ve Muharrem İnce'nin öncelikle birlikte hareket edeceklerini sanmıyorum. Diyelim ki oldular, bizim halk düz mantıkla ya AKP'yi ya CHP'yi seçer. Bu yüzden bir sonraki hükümetin yüksek ihtimalle CHP'den başkası olamaz.
Bu haber doğru muydu?
Hahahahaha bu güzel bir açıklama oldu biraz hocam çok sağ olun diğer anlatan @ekd552 ve @Narqo arkadaşlarıma'da teşekkürler anlaşıldı yeni bir mülteci akımı daha ülkemize giriş yapıyor bu sefer yasal yol ile.İngiltere'deki mülteciler Türkiye'ye geliyor. Yani kısacası, İngiltere mültecileri Ruanda'ya satıyor, Türkiye de Ruanda'ya diyor ki: “kanka, gönder bize, biz zaten yol geçen hanıyız” kısacası böyle.
Hayattan bıktım
Uzman
Açık açık devlet eliyle vatana ihanet ediyorlar. Ülkeyi yok etmeyi kafaya koymuşlar. Bu mevzuda en büyük pay sevgili halkımıza ait. Sağcısı solcusu ayrı sıkıntılı. İdeoloji dışında hiçbir farkları yok. Arada kalan bir avuç Atatürkçü Türk milliyetçisi aklı başında insan var. Onlar da apar topar ülkeyi terk ediyor. Yarınımız bile belli değil. En ufak planlama yok. Bir de en çok kurulduğum muhabbet savaş çıksa herkesi yok ederiz diye şov yapanlar. Ülkede +10 milyon ne olduğu belirsiz kaçak ve mülteci varken hiçbir savaşı kazanamayız. 3-5 milyar doları onlara dağıtıp kolayca ülkeyi kan gölüne çevirebilirler. Geçmişte bunu tarikatlarla cemaatlerle yaptılar. Kenan Evren Paşa kurtardı fakat devamını getiremediği gibi yanlış kararlar ile ülkedeki radikal islamcılara büyük koz verdi. O zamandan beri ülke ufak ufak karanlığa gömülerek bu günlere geldi.
Arkadaşlar onlar mülteci değil, turizm için geliyorlar. (!)
Uyuyan Sincap 64
Üstün
50 bin kişiymiş. Çok da önemli değil.