klaizee
Yetkin
25 Ekim Cumartesi gecesi TurkNet’e ilk başvuruyu yaptım. Pazar günü saat 9 - 13 arasına kurulum randevusu verildi. Gizem T. isimli teknisyen tarafından ziyaret edilip kurulum yapılacağım belirtildi. Pazar günü sabahtan uyanıp beklemeye başladım. Saat 12 gibi kurulum sayfası, gecikiyoruz en kısa sürede tamamlanacak yazısı ile değişti. Beni arayın talebi ilettim. Tahminimce Pazar günü olduğu için arayan olmadı. Saat 14.00 gibi ben aktivasyon hattını arayıp durumu anlattım. Gizem Hanım hiçbir şekilde telefonumu aramadı, adrese gelmiş yokmuşum.
Her neyse, telefondaki hanımefendi kurulumların devam ettiğini gün içinde tekrar gelmeleri için aciliyet ilettiğini söyledi. Neyse tekrardan oturup beklemeye başladık. Saat 7’ye kadar baktım hala ses seda yok. Aradım, Gizem Hanımefendileri bugün kuruluma gelemeyeceğini iletmiş. Kendisine şikayet oluşturmayı da geciktirmedim tabi.
Tekrardan randevu oluşturdular, bugün sabah 9’da kurulum için gelindi. Binadaki kutuya henüz sinyal açılmamış. Bundan dolayı sadece daireye kablo çekip bırakıldı. Sinyal aktif edildiği gibi tekrar geleceklerini söylediler. Bakalım nasıl olacak.
Sizce kutunun açılması ne kadar sürer?
Her neyse, telefondaki hanımefendi kurulumların devam ettiğini gün içinde tekrar gelmeleri için aciliyet ilettiğini söyledi. Neyse tekrardan oturup beklemeye başladık. Saat 7’ye kadar baktım hala ses seda yok. Aradım, Gizem Hanımefendileri bugün kuruluma gelemeyeceğini iletmiş. Kendisine şikayet oluşturmayı da geciktirmedim tabi.
Tekrardan randevu oluşturdular, bugün sabah 9’da kurulum için gelindi. Binadaki kutuya henüz sinyal açılmamış. Bundan dolayı sadece daireye kablo çekip bırakıldı. Sinyal aktif edildiği gibi tekrar geleceklerini söylediler. Bakalım nasıl olacak.
Sizce kutunun açılması ne kadar sürer?
Son düzenleyen: Moderatör: