Makaleler
1
Yer
Bootloader
Merhaba,

Sansüronline'dan TurkNet'e geçiyorum. 930 TL bilmem kaç kuruş cayma bedeli var. Bunu TurkNet'ten nasıl alacağım? MH uygulamadan alacaksınız diyor ama nasıl olacak, detayını bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 yıldan fazla taahhüt yapılmıyor diye biliyorum, yıllar önce bu yasayla ayrılmıştım Telekom'dan. 1 yılı geçtiyseniz bunu araştırabilirsiniz.

Yok uğraşmayın diye dedim eğer 1 yıl dolduysanız 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanuna göre 1 yılı aşan taahhütler geçersiz eğer öyle ise hiç uğraşmayın yasayı hatırlatıp geçin borç silinsin diye dedim.

Yok hocam, yıllık taahhüt dü de yeter artık. Sansür online buramıza kadar geldi. TT VDSL altyapısında TurkNet'e geçiyorum, bugün başvuru yapacağım.

Merhaba,

Sansüronline'dan TurkNet'e geçiyorum. 930 TL bilmem kaç kuruş cayma bedeli var. Bunu TurkNet'ten nasıl alacağım? MH uygulamadan alacaksınız diyor ama nasıl olacak, detayını bilen var mı?
Faturadan düşüyorlar, benim 4.950 TL'ydi, 2.500 TL karşıladılar. 6 ay 400 küsürlerde indirim oldu faturada.

Yok hocam, yıllık taahhüt dü de yeter artık. Sansür online buramıza kadar geldi. TT VDSL altyapısında TurkNet'e geçiyorum, bugün başvuru yapacağım.
Ben 1 ay daha anlaştım superonline ile zaten taahhüt kalkmış zam yapamıyorlar diye. Tek paket tek fiyat veriyorlar. Sizin çektiğiniz sıkıntı neydi superonline'da.

Ben 1 ay daha anlaştım Superonline ile zaten taahhüt kalkmış zam yapamıyorlar diye. Tek paket tek fiyat veriyorlar. Sizin çektiğiniz sıkıntı neydi Superonline'da.

Hocam, Sansüronline genel olarak kötü. Firmanın kendisi kötü, routing'leri kötü, PPPoE bilgilerini vermemeleri kötü, aşırı DPI yapıp anlık ping sıçramaları yapmaları kötü. Genel olarak asla kullanılmaması gereken bir firma.