Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de 1 ay önce Turknet hattımda sorun yaşadım, 2-3 hafta sonra geçici olarak çözüldü ve teknik ekipteki arkadaş ile konuşurken, 2018'den beri TTNET fiber sokağımda var hatta apartman girişimde rögar kapağı, her yere başvurdum ama umursamıyorlar. Kendim fiber sonlandırıcı ve kabloları çeksem, süreç hızlanır mı dedim, o da bana ben GigaFiber için bir soruştayım, ekibe sorayım dedi, 1-2 haftaya ararım dedi. Yaklaşık 4 gün sonra sorunum olmamasına rağmen aradı sağ olsun. Hiç boşuna fiber kablo çekmek için para harcama. Ekiplere sordum, 2-3 ay içinde evinize kadar GigaFiber altyapısı çekilecek, imalat süreci başlatılmış dedi Ataşehir Esatpaşa Mahallesi için. Üstünden 3 hafta geçti bakalım bir aksiyon görürsem hemen resimli bilgilendirme atacağım, siteye ekleyelim, yardımımız dokunsun bizim de