Evet, değil. Ben de tam yazacaktım. Balgat köyünün bir kısmında (Kızılırmak Mahallesi) vs. var. Çayyolu'nda falan da var artık. Aşırı eski şu anda. Facebook'taki Türkiye İnternet Kullanıcıları sayfası sahibi Batuhan isimli kişininki en günceli. Bunun sebebi ise her Türknet geldi postu atan kişiye adresini sorup, eklemesiydi.
Selamlar. :)

Maltepe Fındıklı mahallesinde olmaması oldukça şaşırtıyor. Burası üniversite kampüsü yanındaki mahalle. Eminim ki omurga vardır.

Temelini atmış olduğum TurkNet GigaFiber haritası artık en güncel sürümüyle burada olacak:

Konu altına lütfen bölgenizde GigaFiber varsa belirtin. Buna göre haritayı güncelleyeceğiz.

Pop noktaları esas alınarak oluşmuş sanırım. Antalya Kepez Ulus Mahallesi'nde (hatta Antalya genelinde) GigaFiber yok diye biliyorum pop noktası olması lazım.

Temelini atmış olduğum TurkNet GigaFiber haritası artık en güncel sürümüyle burada olacak:

Konu altına lütfen bölgenizde GigaFiber varsa belirtin. Buna göre haritayı güncelleyeceğiz.
Kocaeli/Gebze Güzeller Mahallesine altyapı döşenmeye ve kutular yerleştirilmeye başladı. Bizim binamızda kutu var şu anda. TurkNet kendi de koymuş haritasına.

1750768013105.webp

Son düzenleyen: Moderatör: