Tamam işte, havai o zaten, binadan binaya atlama ile dış hatlarından. Senin binada kiler sorun etmez belki ama, kaç tane binadan atlayarak geliyor. Birisi çıkar, "Benim binamı delmişler, bu kablolar ne?" der, bir keser. Ondan sonra 2-3 ay uğraş dur :rofl: Sorun da bu zaten.
Estetik falan demişlerde, bende tamam abi çok güzel gözükmüyoda keşke alttan olsa bu altyapı ama sonuç olarak Türkiye abi ne bina estetiği burda :rofl: Taşerondan taşerona işçilik fark etmiş, bu durumda Türknet'in taşeron ile iletişimi düzgün olmalı genel olarak ben bir iletişimi olduklarını göremedim.

Evet, 1000/1000 Gigafiber, 1000-50, şu an hali hazırda TTNET altyapısı kullanan TürkNet'lilere +ücret karşılığında veriliyor.
Tamamdır, o zaman bir gün Gölcük'e gelmesi umuduyla diyelim :)

Üşenmeyip sitedeki herkese imza attıracağım bir ara. Nasıl yapılıyor, çok bir bilgim yok ama illaki öğrenirim.

Bu site den yazılıyor, ben özel olarak bu sitenin karekodunu oluşturup, sokağımdaki bütün tanıdıklarıma attım, başvuru yaptırdım. Üst sokağıma İBB/FO altyapısı üzerinden Türknet ana hattı çekip rögarları kondu, bakalım sokak bağlantılarını bekliyorum ben de :)
1786521930834.webp1786521930838.webp
Tamamdır, o zaman bir gün Gölcük'e gelmesi umuduyla diyelim :)

Üşenmeyip sitedeki herkese imza attıracağım bir ara. Nasıl yapılıyor, çok bir bilgim yok ama illaki öğrenirim.

Hayırlısı :)