Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Keşke Kocaeli'de olsa. 35 ile dövün dur. Fiberin F'sini kullanamayız.Temelini atmış olduğum TurkNet GigaFiber haritası artık en güncel sürümüyle burada olacak:
![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 20
Konudaki harita güncel değil arkadaşlar, güncellenmeye başlanacağı için paylaşıldı. Yani "burada olmaması üzdü", "2025 yılında şu harita üzdü" gibi yorumlarınızı güncellendikten sonra tekrar değerlendirebilirsiniz.
EFI Shell
Yetkin
Evet, değil. Ben de tam yazacaktım. Balgat köyünün bir kısmında (Kızılırmak Mahallesi) vs. var. Çayyolu'nda falan da var artık. Aşırı eski şu anda. Facebook'taki Türkiye İnternet Kullanıcıları sayfası sahibi Batuhan isimli kişininki en günceli. Bunun sebebi ise her Türknet geldi postu atan kişiye adresini sorup, eklemesiydi.Konudaki harita güncel değil arkadaşlar, güncellenmeye başlanacağı için paylaşıldı. Yani "burada olmaması üzdü", "2025 yılında şu harita üzdü" gibi yorumlarınızı güncellendikten sonra tekrar değerlendirebilirsiniz.
VENGEANCE ANGEL
Üstün
Güncellenmesine gerek yok, fiberi olan kullanıyor olmayan zaten kullanamıyor.Konudaki harita güncel değil arkadaşlar, güncellenmeye başlanacağı için paylaşıldı. Yani "burada olmaması üzdü", "2025 yılında şu harita üzdü" gibi yorumlarınızı güncellendikten sonra tekrar değerlendirebilirsiniz.
- Makaleler
- 3
Büyük şirketlerin altyapılarına bakmak lazım asıl; Türk Telekom, Turkcell gibi. Kaldı ki gigabit internet dünya genelinde de her evde olan bir şey değil. Avrupa’da yaşayan arkadaşlarımda bile yok, bizim Gürsu köyünde var.2025 yılında şöyle bir altyapı haritası çok üzücü.
Batuhan445
Uzman
Hem başka forumda (yasak mı bilmiyorum o yüzden söyleyemiyorum ama 2.5 milyon görüntülenmeyi geçti) hem de burada güncel olarak paylaşılması çok güzel bir şey.
Keşke artık resmi harita yayınlansa...
Keşke artık resmi harita yayınlansa...
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir zaman böyle bir harita olmayacak.
Yeni konular
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM Sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-