Pisicik

Becerikli
Yer
Bursa
1-2 ay önce kutu bağladılar. Konu açıp aktivasyon süresini danışmıştım. Geçen hafta sokağın karşı tarafındaki evlere takılan kutulara kablo çekildi. Aktivasyon önümüzdeki haftalarda gercekleşecek demişler. Aradan bir hafta geçti. Bizim taraftaki evlerin kutularına hala kablo çekilmedi. Neden böyle yapılıyor? Sokak dediğim de ufak dar sokak. Eski mahalle burası. Yani mantıken bütün sokağa kablo çekilmesi gerekmiyor mu? Tek tarafına çekip bıraktılar.

Benim internetin taahhüt bitişi de yakın. O yüzden biraz panik oldum. Bizim tarafa bir ay sonra kablo çekilirse, aktivasyon süresi vs. derken uzun süre internetsiz kalacağım.

İlçe ve mahalle neresi?

İlçe ve mahalle neresi?

Osmangazi / Zafer mahallesi hocam.

Anlaşmanız bittikten sonra, sorun çözülene kadar taahhütsüz herhangi bir firmaya geçiş yapın. Sorununuz çözülene kadar da sürekli arayıp darlayın TürkNeti, başka türlü olmaz. Aktif olarak altyapısı bulunan yerde sorunun çözülmesi de uzun sürmez muhtemelen.

Şimdi bu arkadaşın attığı linkten GigaFiber altyapısının olduğu yerlere baktım da. 152 Evler Mahallesindeki GigaFiber planlamasını ertelemişler, durduk yerde keyif kaçırdılar.

Son düzenleme:
Anlaşmanız bittikten sonra, sorun çözülene kadar taahhütsüz herhangi bir firmaya geçiş yapın. Sorununuz çözülene kadar da sürekli arayıp darlayın TürkNeti, başka türlü olmaz. Aktif olarak altyapısı bulunan yerde sorunun çözülmesi de uzun sürmez muhtemelen.

Şimdi bu arkadaşın attığı linkten GigaFiber altyapısının olduğu yerlere baktım da. 152 Evler Mahallesindeki GigaFiber planlamasını ertelemişler, durduk yerde keyif kaçırdılar.
Turkneti aradım. "Biz her yere kutu koyuyoruz zaten" dedi. Bu konuyla ilgili yardımcı olmadı. Adresimi sorgulattığımda "altyapı görünmüyor" dedi. Herhalde boşta port yok. Gigafiber de görünmüyormuş. Şu an kullandığım porttan direkt geçiş yapabilir miyiz dedim. Malum firma ile görüşme yapıp döneceklermiş. Olursa VDSL olarak devam ederim. Gigafiber bağlanınca ona geçiş yaparım.

Bursa Osmangazi Namık Kemal Mahallesine de binalara kutular koyulalı 1 ayı geçti ne zaman aktif ederler? Turknet haritasında Namık Kemal Mahallesi güncel değil

Bursa Osmangazi Namık Kemal Mahallesine de binalara kutular koyulalı 1 ayı geçti ne zaman aktif ederler? Turknet haritasında Namık Kemal Mahallesi güncel değil
Ertelenmiş sanırım hocam. Namık Kemal'de de evim var. Altyapı aktif olunca, Turk.net sitesinden adres sorgulaması yaptığınızda görünecek dediler. Belediye binası olduğu için kısa sürede aktif ederler diye düşünmüştüm. Fakat hala hareket yok.

Ertelenmiş sanırım hocam. Namık Kemal'de de evim var. Altyapı aktif olunca, Turk.net sitesinden adres sorgulaması yaptığınızda görünecek dediler. Belediye binası olduğu için kısa sürede aktif ederler diye düşünmüştüm. Fakat hala hareket yok.
Kutulara bağlantılar yapıldı yakın bir zamanda aktif edilir diye düşünüyorum