Bugün şikayet kaydıma yanıt gelmiş mail olarak. O kadar şeyi anlattım yukarıdaki videoları gönderdim internet kesiliyor, sayfalar açılmıyor, paket kayıpları ıvır zıvır ama gelen mail'de "Hızınızda hiçbir problem yok" denmiş ve benden belli aralıklarla speed test yapıp sonuçlarını göndermemi istemişler.

Yani şikayet kaydımda bir çok kez belirtmiştim sorun hız değil ki, hız testi yapabildiğimde zaten olması gereken hızı alıyorum ama yapabildiğimde :) Benim sorunum yapamadığım anların düzeltilmesi, neden internetim perte dönüyor hiçbir sayfa açılmıyor, neden daha ilk hopta paket kaybı yaşıyorum neden pingim sürekli 300'lere vurup iniyor bunları anlatmıştım oysa ki

Bugün şikayet kaydıma yanıt gelmiş mail olarak. O kadar şeyi anlattım yukarıdaki videoları gönderdim internet kesiliyor, sayfalar açılmıyor, paket kayıpları ıvır zıvır ama gelen mail'de "Hızınızda hiçbir problem yok" denmiş ve benden belli aralıklarla speed test yapıp sonuçlarını göndermemi istemişler.

Yani şikayet kaydımda bir çok kez belirtmiştim sorun hız değil ki, hız testi yapabildiğimde zaten olması gereken hızı alıyorum ama yapabildiğimde :) Benim sorunum yapamadığım anların düzeltilmesi, neden internetim perte dönüyor hiçbir sayfa açılmıyor, neden daha ilk hopta paket kaybı yaşıyorum neden pingim sürekli 300'lere vurup iniyor bunları anlatmıştım oysa ki

Ben de yaşamıştım diye yazmıştım sana, çözümü de ilk önce modemden olduğunu fark edemedik. Şikayet kaydında, teknik bilgisi olan birisi arasın beni demiştim; çağrı merkezi elemanı istemiyorum dedim. Ertesi gün teknik ekipten daha kapsamlı bilgi aldım ve o arkadaş işimi çözdü. Bana yedek modem gönderdi denemek için ve 2-3 gün aralıklarla 3 defa aradı, sorun devam ediyor mu diye. Hatta en son gigafiber olayını anlatmıştım ona, yıllardır bekliyoruz diye. Ben kontrol edeceğim, 1 haftaya ararım dedi. 4 gün sonra müjde diye aradı ve üzerinden 3 ay geçti, üst sokağıma gigafiber çekildi; yakın zamanda da bana gelecek.

Uzun yazdım biraz, kusura bakma ama teknik ekipten birinin nasıl yardımcı olabileceğini anlatmak istedim. Çünkü sen ne anlatırsan anlat, şikayette çağrı merkezinden işi tam bilmeyen kişiler bakıyor ve standart kalıpları var. Sen özellikle teknik ekipten birinin beni aramasını istiyorum de. Aradığında da her şeyi anlat ;)