Mi Box'un özelliklerine baktım da, WiFi 5 destekliyormuş. Belki de dediğiniz gibi çakıştığı için bağlantı kopmaları oluyordur.
Mi Box'un zaten WiFi 6 destekli 3. Nesil ürününe baktım bugün. Fiyatı çok da pahalı olmadığı için geçebilirim diye düşündüm. Zaten şu anda kullandığım Mi Box hafiften takılmalara, donmalara başladı. Mi Box 3. Nesil geçersem eğer sorun düzelebilir belki.
Chromecast genel adı diye öyle yazdım. Mi Box daha düşük olması lazım 2 GB RAM diğerinde 4 GB RAM ve Wifi 6 değil 6e desteği vardı sanırım. Eski cihazla kıyasladınız sanırım. Google TV Streamer diye geçiyor. Ara ara amazona geliyor satışa. 80 dolar fiyatı.
Chromecast genel adı diye öyle yazdım. Mi Box daha düşük olması lazım 2 GB RAM diğerinde 4 GB RAM ve Wifi 6 değil 6e desteği vardı sanırım. Eski cihazla kıyasladınız sanırım. Google TV Streamer diye geçiyor. Ara ara amazona geliyor satışa. 80 dolar fiyatı.
Ben direkt Google Chromecast yazdım Epey'e, öyle karşılaştırdım. Son dediğinizin fiyatı da 9.300 TL'den başlıyor. Ama WiFi 5 destekli yazıyor Google TV Streamer için de.
Ben direkt Google Chromecast yazdım Epey'e, öyle karşılaştırdım. Son dediğinizin fiyatı da 9.300 TL'den başlıyor. Ama WiFi 5 destekli yazıyor Google TV Streamer için de.
1000 MBPS paketini kullanıyorum ben de. Ama siz indirmeyi Mbit olarak ayarlamışsınız, o yüzden. Ben MB/s olarak kullanıyorum, bu da yaklaşık 1.000 Mbit civarında yapıyor.