Mi Box'un özelliklerine baktım da, WiFi 5 destekliyormuş. Belki de dediğiniz gibi çakıştığı için bağlantı kopmaları oluyordur.

Mi Box'un zaten WiFi 6 destekli 3. Nesil ürününe baktım bugün. Fiyatı çok da pahalı olmadığı için geçebilirim diye düşündüm. Zaten şu anda kullandığım Mi Box hafiften takılmalara, donmalara başladı. Mi Box 3. Nesil geçersem eğer sorun düzelebilir belki.
Düzelebilir. Google Chromecast 4K da iyidir. Tavsiye ederim.

Mi Box 3. Nesil ile karşılaştırdığımda özellikleri düşük kaldı.
Chromecast genel adı diye öyle yazdım. Mi Box daha düşük olması lazım 2 GB RAM diğerinde 4 GB RAM ve Wifi 6 değil 6e desteği vardı sanırım. Eski cihazla kıyasladınız sanırım. Google TV Streamer diye geçiyor. Ara ara amazona geliyor satışa. 80 dolar fiyatı.

Hoş bu da.

Dosya Ekleri

• Google TV Streamer (.webp
    Google TV Streamer (.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 67
  • Preview_ Google TV S.webp
    Preview_ Google TV S.webp
    79 KB · Görüntüleme: 41
Chromecast genel adı diye öyle yazdım. Mi Box daha düşük olması lazım 2 GB RAM diğerinde 4 GB RAM ve Wifi 6 değil 6e desteği vardı sanırım. Eski cihazla kıyasladınız sanırım. Google TV Streamer diye geçiyor. Ara ara amazona geliyor satışa. 80 dolar fiyatı.

Hoş bu da.

Ben direkt Google Chromecast yazdım Epey'e, öyle karşılaştırdım. Son dediğinizin fiyatı da 9.300 TL'den başlıyor. Ama WiFi 5 destekli yazıyor Google TV Streamer için de.

Ben direkt Google Chromecast yazdım Epey'e, öyle karşılaştırdım. Son dediğinizin fiyatı da 9.300 TL'den başlıyor. Ama WiFi 5 destekli yazıyor Google TV Streamer için de.
Valla ben de Co-Pilot'ın yalancısıyım. :):):) Amazona geldiğini gördüm çok 4500 civarı satıldı. Bu durumda en iyi seçenek Xiaomi kalıyor zaten.

Sitesinde 5 diye gösteriyor gerçekten.

Olsun, yine de randevunuz oluşturulmuş.
Sonunda her şey aktif oldu. Kurulum yaptılar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.webp
    Screenshot_4.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Valla ben de Co-Pilot'ın yalancısıyım. :):):) Amazona geldiğini gördüm çok 4500 civarı satıldı. Bu durumda en iyi seçenek Xiaomi kalıyor zaten.

Sitesinde 5 diye gösteriyor gerçekten.

Sonunda her şey aktif oldu. Kurulum yaptılar.

Çok iyi. Ben de bazen keyfi olarak oyun silip yüklüyorum. Bir şeylerin hızlı yüklenmesi aşırı hoşuma gidiyor nedense.

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.webp
    Screenshot_4.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 37