emilbreivik 41
Başarılı
İnternet bağlanalı yaklaşık 2 gün oldu. Hız testi yaptığımda telefon ile 800 Mbps civarında hız alabiliyorum ama bilgisayarda kablolu şekilde 95 Mbps alıyorum. Ethernet kablosunun yerini değiştirdim, tekrar denedim ama yine aynı hızı aldım. Bilgisayarda Ethernet ayarlarına baktığımda, ilk resimdeki gibi bana gönderilen hız 100/100 Mbps görünüyor. Yapay zekâya sorduğumda da Aygıt Yöneticisi’ne girip ağ bağdaştırıcı ayarlarının Gelişmiş kısmından “Hız ve İkili” seçeneğini bulup, ayarı “1 Gbps Tam İkili” yapmamı söyledi.
Dediğini yaptım ama hızda değişen hiçbir şey olmadı.
Modem arayüzüne girip baktığımda da LAN 2 kısmında hız 100 Mbps, WAN kısmında 1000 Mbps görünüyor. Bu durumda ne yapmam lazım? TürkNet’te sorun için dün akşam destek kaydı açtım ama henüz telefonla bir dönüş olmadı. Ticket’tan da dönüş yapılmadı. Acaba ben bir ayarı mı yanlış yaptım da bilgisayarda istediğim hızı alamıyorum?
Dediğini yaptım ama hızda değişen hiçbir şey olmadı.
Modem arayüzüne girip baktığımda da LAN 2 kısmında hız 100 Mbps, WAN kısmında 1000 Mbps görünüyor. Bu durumda ne yapmam lazım? TürkNet’te sorun için dün akşam destek kaydı açtım ama henüz telefonla bir dönüş olmadı. Ticket’tan da dönüş yapılmadı. Acaba ben bir ayarı mı yanlış yaptım da bilgisayarda istediğim hızı alamıyorum?
Son düzenleyen: Moderatör: