Detaylar
Kim cevapladı?Genellikle 3-4 ay içerisinde kullanmaya başlıyorsunuz.
Çokmuş hocam, neden bu kadar uzun oluyor biliyor musunuzGenellikle 3-4 ay içerisinde kullanmaya başlıyorsunuz.
Tahminimce bütün ilçe/mahalleye kablo çekimi bitince herkesin internetini aktif ediyorlar.Çokmuş hocam, neden bu kadar uzun oluyor biliyor musunuz
İlçe değil de mahalle sanırım, karşı mahalleye 2 sene önce gigafiber gelmiştiTahminimce bütün ilçe/mahalleye kablo çekimi bitince herkesin internetini aktif ediyorlar.
Benim ilçemde çoğu yere kablo çektiler o yüzden öyle dedimİlçe değil de mahalle sanırım, karşı mahalleye 2 sene önce gigafiber gelmişti![]()
Bakalım, umarız hızlıca gelirBenim ilçemde çoğu yere kablo çektiler o yüzden öyle dedim![]()
Nihayet binaya TurkNet GigaFiber kutusu takıldı, takılalı 2-3 gün oldu ortalama, henüz aktif değil. Hemen aktif olmasini elbette ben de beklemiyorum fakat bu kutu ne zaman aktif oluyor genelde? Bilginiz var mı? Siyah kablo binadan dışarı doğru gidiyor, sanırım kutuya hat bağlanmış. İçindeki kablolar da tamam görünüyor. Bu senaryoda ne zaman aktive edilebilir? Deneyimlemiş biri var mı?
3 günde aktif oldu benimki.
Batuhan445
Uzman
İlçe ve mahalle neresidir?
Temelini atmış olduğum TurkNet GigaFiber haritası artık en güncel sürümüyle burada olacak:
Konu altına lütfen bölgenizde GigaFiber varsa belirtin. Buna göre haritayı güncelleyeceğiz.
Özellikle mahalle belirtirseniz seviniriz.
Konu altına lütfen bölgenizde GigaFiber varsa belirtin. Buna göre haritayı güncelleyeceğiz.
Özellikle mahalle belirtirseniz seviniriz.
Bu çalışmanın bazı bölümlerinde Donanım Haber ve Techolay forumunda paylaşılan haritalardan yararlanılarak geliştirmeler yapılmıştır.
- Recep Baltaş
- altyapı gigafiber harita turknet turknet gigafiber
- Forum: TurkNet