Tommy Angelo

Başarılı
Bazen düşük ama çoğu zaman yüksek değer veriyor. Bu nedir ya? 7.000 ms mi olur muş; olur demek ki. TurkNet kullanıyorum. Hız değerleri güzel ama Valorant'ta bazen ping öyle bir artıyor ki A'dan C'ye uçuyorum, utanmasa RIOT ofisine ışınlayacak. Router yok, Türk Telekom'un fiber modemini kullanıyorum. @BerkayZ87 hocam fikriniz var mı?

Bu değerleri nasıl düşürebiliriz?

ping.webp

Son düzenleme:
Şöyle garip bir durum var, Upload normalde 20 çıkmalıydı, sizde 30'u geçmiş, çok yükseldiği için Türk Telekom hızı aşırı şekilde kısmaya çalışıyor ve ping uçuyor. 20 ile limitlerseniz sorun çözülür.

Bazen düşük ama çoğu zaman yüksek değer veriyor. Bu nedir ya? 7.000 ms mi olur muş; olur demek ki. TurkNet kullanıyorum. Hız değerleri güzel ama Valorant'ta bazen ping öyle bir artıyor ki A'dan C'ye uçuyorum, utanmasa RIOT ofisine ışınlayacak. Router yok, Türk Telekom'un fiber modemini kullanıyorum.

Bu değerleri nasıl düşürebiliriz?

Eki Görüntüle 198653
Unloaded olarak hiç bir zaman şu ms değerlerini alamadım.
Bunun İzmir’de yaşamam ve sunucuya uzaklığımla bağlantısı mı var bilmiyorum ama sinirimi bozuyor.
2 farklı ilçede, 2 farklı ISP tarafındn internet hizmeti aldığım ikiside her zaman +40’tı.

Bu durum açıkçası sizin uploadınızın 30 Mbps'i geçmesiyle alakalı.

Türk Telekom bile size 100 Mbps profilinde 30 Mbps upload tanımlamaz. Burada bir hata vs. var. 20'ye limitleyin. Çözülecektir.

Şöyle garip bir durum var, Upload normalde 20 çıkmalıydı, sizde 30'u geçmiş, çok yükseldiği için Türk Telekom hızı aşırı şekilde kısmaya çalışıyor ve ping uçuyor. 20 ile limitlerseniz sorun çözülür.

Türk Telekom bile size 100 Mbps profilinde 30 Mbps upload tanımlamaz. Burada bir hata vs. var. 20'ye limitleyin. Çözülecektir.
Zte modem için bunu nasıl yapabilirim
Ekran görüntüsü 2025-11-03 233337.webp

Buraya yazılacak değer upload için mi download mı o belirtilmemiş oran yazıyor sadece. Yanlış yere mi bakıyorum, @Recep Baltaş @Barış hocalarım sizlerin de fikrinizi alalım müsaitseniz
Ekran görüntüsü 2025-11-03 234837.webp

Konu hakkında bilgisi olan yok mu?

Son düzenleme: