2 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım, katılmıyorum bu dediğinize. Eğer kendi altyapısı varsa sorun yaşama ihtimali %1'den bile düşüktür.

Online oluyor, herhangi bir şey imzalamanıza gerek yok TurkNet uygulamasını indirin orada yönlendirmeler var.

Peki hocam modem kurulumu ücreti falan nasıl oluyor.

Sizin bölgeniz sıkıntılıdır yüksek ihtimal.

Superonline bizde 1 ay yok ve ücretsiz feshi hakkımızı kullandık.

Peki hocam modem kurulumu ücreti falan nasıl oluyor.

Superonline bizde 1 ay yok ve ücretsiz feshi hakkımızı kullandık.

Modem kurulum ücretini 6 ay olarak yansıtıyorlar, galiba 1200TL'ydi kurulum ücreti modemle birlikte 1200:6: 200TL ödersiniz aylık faturaya ek olarak.

2 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım, katılmıyorum bu dediğinize. Eğer kendi altyapısı varsa sorun yaşama ihtimali %1'den bile düşüktür.

Online oluyor, herhangi bir şey imzalamanıza gerek yok TurkNet uygulamasını indirin orada yönlendirmeler var
Ana 48 core fiber kabloyu bile havadan çeken bir firma için %1 çok iyimser bir rakam. Gigafiber deneyimlerim hakkında geçmişte açılmış konum var. Kesintilerden çoğu kişi şikayetçi.

Ana 48 Core fiber kabloyu bile havadan çeken bir firma için %1 çok iyimser bir rakam. GigaFiber deneyimlerim hakkında geçmişte açılmış konum var. Kesintilerden çoğu kişi şikayetçi.

Hocam ben şu an memnunum çünkü Superonline gibi değil evin her tarafından çekiyor ve Superonline'da odamdan hariç çeken yer yoktu.