bildiginmeren
Üyecik
Dostlar merhaba. Belki bileniniz vardır, PS5 son güncellemeden sonra ZyXEL EX-3301-T0 modemler ile maksimum 45.6 Mbps hız alınıyor. İnternette bunun hakkında tonlarca yazı var ve çözümü modemin değiştirilmesi. Normalde internetim 110-120 Mbps arası veriyor ve PS hariç tüm cihazlarımda bu hızı kablosuz alabiliyorum. Turknet'le derdim ise ulaşmanın imkansız olması. Telefon üzerinden ulaşmak imkansız. Siteden talep açılıyor fakat talebe görsel eklerken hata veriyor ya da talebe gelen cevaba geri cevap yollarken hata veriyor. Canlı sohbet üzerinden bağlanmaya çalıştım ve derdimi anlattım (15 dakika bekledikten sonra) ve yazdıklarıma 10 dakika sonra cevap verildi ve bir sorun gözükmediğinden bahsedildi. Ben de internette bir sorun olmadığını, modemin PS5 ile uyumsuz olduğunu ve telefondan internet paylaştığımda ya da komşunun internetine bağlandığımda sorun yaşamadığımı, ayrıca sistemlerine görsel yükleyemediğimden bahsettim. Bir 10 dakika sonra PS5 sorunum için "bilgisayar" üzerinden test yapmam gerektiği ve bunları çalışmayan sistem üzerine en göndermem gerektiği söylendi. Geri cevap yazmaya çalıştığımda ise sohbet sonlandırıldı. Evde tek yaşıyorum ve 8-6 çalışıyorum. Evde bir kişi daha olsa hiç düşünmeden iptal edip yeni sağlayıcıya geçeceğim fakat evde olmadığım için bu da sorun olacak. Bu durumda ne yapabilirim? Elim kolum bağlanmış şekilde kaldım.