Benim internet 2 haftadır yavaş ve çok dalgalı bir şekildeydi demek ki bu durumdan kaynaklanıyormuş. Bu hacker larda canı sıkılınca Türkiye'de herhangi bir yeri mi hackliyorlar anlamadım. 2 hafta bir verilerimiz düzenli olarak çalınıyor.

Ben bizden hacker çıkacağına inanasım gelmiyor Dışarıda müdahale yapılıp burda birilerinin eline verililiyor bence çünkü oraya sızayim burayı çökertmeye çalışayım ihtimal vermiyorum O kafa yapısına sahip insanımız yok

Hackerlar mı saldırıyor yoksa bizimkiler mi veri korumayı ve savunmayı bilmiyor sen düşün. Boşuna yazmadım "Beğenmedim" ifadesi attığın o mesajı. Halen 32-bit ve eski olması şartıyla Java ile çalışan uygulamaları kullanan devlet kurumlarımız var. Tarayıcı tarafında (Client-Side) 2 adımlı doğrulama işleyen bilişimcilerimiz(benim dünyamda ancak inşaatçı olurlar) var. Ama olsun, bilmem kaç yıllık devlet aklı. Ne oldu ki şimdi %52'ye laf atılıyor?

Ben bizden hacker çıkacağına inanasım gelmiyor Dışarıda müdahale yapılıp burda birilerinin eline verililiyor bence çünkü oraya sızayim burayı çökertmeye çalışayım ihtimal vermiyorum O kafa yapısına sahip insanımız yok
Çocuğun yazı dilini gördükten sonra onun yaptığına inanmamaya başladım zaten. 15 yaşından büyük olmadığını düşünmeden edemiyorum

Benim geçen hafta internet 7-8 saat aralıksız kesikti. Gece olunca geldi, geldikten 5 dakika sonra tekrar gitti. 3 dakika sonra tekrar geldi. 1 saat sonra tekrar gitti. Sabah geri geldi. Sonra 1-2 gün ise sürekli 1-2 dakikalık gidip gelmeler oluyordu. Online oyundan atıyordu, bir bakmışım internet gitmiş. Ama hemen geri geliyordu.

Acaba bu olayla bir bağlantısı olabilir mi bu yaşanan sorunun?

Ekran görüntüsü 2025-03-14 155247.webp

Bir de son 10 yıl içerisinde Türknet kullanan herkesin verilerini tutuyorlarmış KVKK yüzünden, sadece şu an kullananların verisi gitmedi yani. Kayıp sanılandan daha büyük.