TurkNet saldırıyı doğruladı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eren A
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    turknet
Benim internet 2 haftadır yavaş ve çok dalgalı bir şekildeydi demek ki bu durumdan kaynaklanıyormuş. Bu hacker larda canı sıkılınca Türkiye'de herhangi bir yeri mi hackliyorlar anlamadım. 2 hafta bir verilerimiz düzenli olarak çalınıyor.

Ben bizden hacker çıkacağına inanasım gelmiyor Dışarıda müdahale yapılıp burda birilerinin eline verililiyor bence çünkü oraya sızayim burayı çökertmeye çalışayım ihtimal vermiyorum O kafa yapısına sahip insanımız yok

Mesaj alındılandı.
Hackerlar mı saldırıyor yoksa bizimkiler mi veri korumayı ve savunmayı bilmiyor sen düşün. Boşuna yazmadım "Beğenmedim" ifadesi attığın o mesajı. Halen 32-bit ve eski olması şartıyla Java ile çalışan uygulamaları kullanan devlet kurumlarımız var. Tarayıcı tarafında (Client-Side) 2 adımlı doğrulama işleyen bilişimcilerimiz(benim dünyamda ancak inşaatçı olurlar) var. Ama olsun, bilmem kaç yıllık devlet aklı. Ne oldu ki şimdi %52'ye laf atılıyor?

Çocuğun yazı dilini gördükten sonra onun yaptığına inanmamaya başladım zaten. 15 yaşından büyük olmadığını düşünmeden edemiyorum

Benim geçen hafta internet 7-8 saat aralıksız kesikti. Gece olunca geldi, geldikten 5 dakika sonra tekrar gitti. 3 dakika sonra tekrar geldi. 1 saat sonra tekrar gitti. Sabah geri geldi. Sonra 1-2 gün ise sürekli 1-2 dakikalık gidip gelmeler oluyordu. Online oyundan atıyordu, bir bakmışım internet gitmiş. Ama hemen geri geliyordu.

Acaba bu olayla bir bağlantısı olabilir mi bu yaşanan sorunun?

Bir de son 10 yıl içerisinde Türknet kullanan herkesin verilerini tutuyorlarmış KVKK yüzünden, sadece şu an kullananların verisi gitmedi yani. Kayıp sanılandan daha büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…