Cloudflare'ın 1.1.1.1 hizmetini kullanmayı deneyin. Her yerde sunucuları(Okyanusun ortasında Hawaii'de bile var) oldukları için herhangi bir VPN'ye göre daha düşük gecikme sunar.

Cloudflare'ın 1.1.1.1 hizmetini kullanmayı deneyin. Her yerde sunucuları(Okyanusun ortasında Hawaii'de bile var) oldukları için herhangi bir VPN'ye göre daha düşük gecikme sunar.
Cevap için teşekkürler, sorunum VPN değil. VPN kullanarak daha iyi bir sonuç aldığım hizmetin neden VPN'siz daha berbat olması. Aylardır uğraştığım bir problem ve sürekli çözüldü çözülecek, firmayla temasa geçtik, geçiyoruz, oluyor oldu, yok bir problem artık dedikleri şeyi ben VPN açarak rastgele bir ülkenin rastgele sunucuları ile çözebiliyorken VPN'siz neden kullanamıyorum? Burada ciddi bir teknik problem var.

VPN kapalı iken 45-50ms ping alırken VPN açıkken 60-65 arası ping alıyorum ama son attığım görsellerden de anlaşılacağı üzere bir paket kaybı yaşamıyorum. Bu nasıl bir ızdıraptır ki yaşamak zorunda bırakılıyoruz? Şu yaşadığım sorunu yaşayan belki yüzbinler var ama farkında değiller. Ülkenin yurt dışı çıkışlarında kullanılan yönlendirme sistemi beş para etmez. En sonunda router'a müdahale edip farklı bir sistemle yola devam etmek zorunda kalacağım. Yol bunu gösteriyor maalesef.