8454

Uzman
İyi günler, çok uzun zamandır VDSL TurkNet kullanıyorum ve hizmetten memnunum. Fakat fiyat güncellemesi sonrasında 700 TL olacağını ve statik IP aboneliğinin 100 TL'den 150 TL'ye yükseleceğini öğrendim.

Netspeed'e başvuru oluşturdum, dönüş yaptılar. Kendi modemimi kullanabileceğimi, TurkNet tarafında iptal işlemi yapmamam gerektiğini, yalnızca taşıma işlemi gerçekleştirmem gerektiğini söylediler. Bu işlemi de Netspeed’in TurkNet ile iletişime geçerek kendilerinin halledeceğini belirttiler. (Statik IP ücreti de 150 TL)

100/20 internet hızı alıyorum. TurkNet'te fiyat, pakete göre değişmiyor, sabit. Netspeed'in tarifesi ise ilk 3 ay için 329 TL, sonrasında 429 TL ve 6 ay fiyat garantisi sunuluyor.

Pazartesi günü Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum. Daha önce böyle bir geçiş yapmadığım için süreç hakkında çok fazla bilgim yok. Sizin bu konudaki fikirleriniz veya yaşadığınız problemler var mı? Süreç esnasında uzun süreli internet kesintisi yaşanıyor mu? İnternet üzerinden önemli işler yürütüyorum; bu nedenle kesinti konusu benim için oldukça önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçiş sürecinde sıkıntı yok. Ama son yaşanan bağlantı sorunları yüzünden güven konusunda sıkıntıları var. 1-1,5 hafta düzensiz bağlantı vardı (Bazen günlerce internet veremiyorlardı), müşteri hizmetlerine ulaşılamıyordu.

Son 1-2 haftadır sorunsuz kullanıyorum.

Ben Netspeed'in 200/30 fiber paketini kullaniyorum. Statik IP ile birlikte 700 civari bir ucret oduyorum. Fakat olur olmadik zamanlarda paket kaybi oluyor. Bazen bir anda internet kopuyor, birkac saniye sonra geri geliyor. Herkeste olmuyordur muhtemelen, ama gectigimiz haftalarda birkac saat internet gitmisti butun Netspeed kullanicilarinda, bu olaydan sonra olmaya basladi bendeki sorunlar.

Ben de farkli bir saglayici bakiyorum, deneyimimi paylasayim dedim.

Paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
Gectigimiz haftalarda birkac saat internet gitmisti butun Netspeed kullanicilarinda, bu olaydan sonra olmaya basladi bendeki sorunlar.
Evet ben de bu sorunu okudum başka kaynaklardan, böyle bir olay yaşanması üzücü.

Çok sık olmuyor ama. Günde 1 veya 2 günde 1 oluyor.

Günde bir veya iki günde bir olması sanki biraz sık sık kopması demek. İnterneti kurduktan sonra fazla gün gün bu tarz sorunlar yaşamak istemiyorum biraz tembelim. Bu sorunlar genel olarak mı mevcut yoksa sadece belirli bölgelerde mi yaşanıyor acaba?

Günde bir veya iki günde bir olması sanki biraz sık sık kopması demek. İnterneti kurduktan sonra fazla gün gün bu tarz sorunlar yaşamak istemiyorum biraz tembelim. Bu sorunlar genel olarak mı mevcut yoksa sadece belirli bölgelerde mi yaşanıyor acaba?
Yani, ben çok fazla oyun oynamıyorum ve evde fazla durmuyorum. Benim için sorun değil ama çok sık kullanan birini çıldırtır😀
Bence genel bir sorun.