behzatterim

Çalışkan
Dostlar merhaba yaklasik 3 4 ay once Netspeed'den evimize internet baglattik bundan once 2022'den 2024'un sonlarina kadar zaten Netspeed musterisiydik ve VDSL 50Mbps internet kullaniyorduk. Interneti baglattigimiz zaman VDSL icin port olmadigi soylendi ve ADSL baglandi sonrasinda ise port acildiginda arayin VDSL'e gecirelim dediler biz de port acildigi gibi aradik ve gecisi baslattik ancak sonrasinda Telekom tarafindan ret yedigi ve gecisin basarisiz oldugu soylendi yaklasik 5 6 defa daha gecis icin onay verdik hicbiri basarili olmadi. 16 Mbps internet gercekten yetersiz geliyor en az 50 60 Mbps olmasini istiyorum sizce sorunu nasıl cozebiliriz Telekom'un konuyla ilgilenmedigi vs soyleniyor cevrenizde bu sorunu cozebilen var mi? Altyapim 75 destekliyor biz 100'luk paketi alip 50ye sabitliyorduk kopma olmamasi icin ozellikle isim gereği internet cok yavas geliyor tavsiyelerinizi bekliyorum.

Geçmiş olsun. Biraz daha kurcalayin arayın, hatta Telekom müdürlüğüne gidin. Pek bir şey çıkmaz ama Türk Telekom'a geçersen sihirli bir sekilde port belirebiliyor.

Geçmiş olsun. Biraz daha kurcalayin arayın, hatta Telekom müdürlüğüne gidin. Pek bir şey çıkmaz ama Türk Telekom'a geçersen sihirli bir sekilde port belirebiliyor.
Hocam port ne zaman acik olsa netspeedi ariyorum gecis baslatiliyor diyor sonrasinda telekom ret verdi deniyor sok care dediginiz gibi telekoma gidip kendim halledicem tesekkurler cevabiniz icin