144

Üstün
Makaleler
1
Merhaba,

Bu konuda TT taahhüdünün sona erdiğini söylemiştim:

Yeni paketlere baktık, diğer yerlerde 16 Mbps'ye 300 veya 250 verirlerken Netspeed bu paketi 278 TL'ye veriyor, alınır mı?

Not: Altyapımız maksimum 62 Mbps'ye kadar destekliyor, fiber altyapısı yok, hat değerleri 57 Mbps'ye kadar sınırlamış.
Bahsi geçen paket:

Screenshot_2024-01-08-11-16-18-406.webp

Merhaba,

Yeni paketlere baktık, diğer yerlerde 16 Mbps'ye 300 veya 250 verirlerken Netspeed bu paketi 278 TL'ye veriyor, alınır mı?

Not: Altyapımız maksimum 62 Mbps'ye kadar destekliyor, fiber altyapısı yok, hat değerleri 57 Mbps'ye kadar sınırlamış.
Bahsi geçen paket:

Eki Görüntüle 8162
Comnet'e de bakılabilir.

Aynı paketi FixNet üzerinde de buldum orada 250 TL. Netspeed vs FixNet, hangisi daha iyi?

Screenshot_2024-01-08-14-02-00-070.webp

Alınır, vaadedilen hız değerlerini veriyorlar. Arada kopma oluyor ben de ama ulaşınca çözüyorlar hemen. Fiyatının uygun olmasıyla değer gibi, ben aldığımda 6 ay sabit fiyat garantisi de vardı. Bu ekonomide çok iyi.
Ben şimdi altyapıdan ötürü maksimum 62, hattan 57 alabileceğim için sorun olur mu?
Bakıp döneceğim.

Aynı paketi FixNet üzerinde de buldum orada 250 TL. Netspeed vs FixNet, hangisi daha iyi?

Eki Görüntüle 8175

Ben şimdi altyapıdan ötürü maksimum 62, hattan 57 alabileceğim için sorun olur mu?

Bakıp döneceğim.
Valla hocam Fixnet'i ilk defa duyuyorum ne yalan söyleyeyim. Netspeed'e kasımda abone olmuşum, 3 defa internet yok diye destek kaydı açmışım, 1 günde çözmüşler öyle bir genel değerlendirme söyleyebilirim. Ama ben Adana'nın müstakil semtinde bi yerdeyim, altyapı ne kadar stabildir bilemiyorum. Haklarını yemeyeyim.

Merhaba,

Babamı bu paketi sunan firmaya güvenmedi ve Türk Telekom üzerinden devam edeceğiz.

24 Mbps'ye yükselttik hızı o kadar demiştim en az 35 olmalı diye. :rofl:

Konu kilit lütfen.

Merhaba,

Bahsi geçen paket:

Eki Görüntüle 8162
Alınır evet. 6 ay boyunca o fiyata birde 50 TL indirim alırsın + referans kodu ile 12 x 20 TL extra indirim alırsın. Yani sadece 208 TL ödersiniz. Hızın neyse onu alırsın!

Eki Görüntüle 8175

Bakıp döneceğim.
Altyapı bende 81 diyor ama bana gelen ise 90/20. Netspeed iyidir bence kampanyayı değerlendir. Aktivasyon ücretide ödemezsin kesintisiz geçiş yaparsın.

Alınır evet. 6 ay boyunca o fiyata birde 50 TL indirim alırsın + referans kodu ile 12 x 20 TL extra indirim alırsın. Yani sadece 208 TL ödersiniz. Hızın neyse onu alırsın!

Altyapı bende 81 diyor ama bana gelen ise 90/20. Netspeed iyidir bence kampanyayı değerlendir. Aktivasyon ücretide ödemezsin kesintisiz geçiş yaparsın.
Hat değerlerim maksimum 57 Mbps'ye kadar alabileceğimi söylüyor fakat babamı artık bu saatten sonra ikna etmem çok zor. :(

2.5 senedir Netspeed kullanıyorum ve altyapınız iyiyse size vaat edilen hızları veriyor. Arada kopmalar olsa dahi çok büyük cinsten sorunları 1 2 defaya mahsus yaşadım ama önerir misiniz derseniz öneririm. (Bahsettiğiniz paketi kullanıyorum)