54 Mbps destekleyen altyapıya neden 100Mbps'lik bir fiyat ödesin ki. Ama şöyle bir durum var, ben TurkNet'ten altyapı sorguladığım zaman 89 Mbps desteklediği yazıyordu TT'de ise 149 Mbps yazdığını fark ettim. Burada her ay ekstra para vereceksen 100 Mbps tarife almanı öneririm.

Arada 10 TL fark var mış fiyat farkını bu yüzden sordum zaten. 100Mbps alması gayet mantıklı.

50 mbitlik paketler var. Onlardan almalisin. 100 zaten vermezlerde hizi o seviyeye ayarlarlarsa cok kopma yasanir.
İşte hocam gel de anlat arkadaşlara. 100 Mb 10 TL fazla diye geçmek isterler ama sürekli kopma yaşayınca da vay efendim bu internet niye bu kadar kötü? Zaten 100 Mb vermeyecek üstüne bir de daireye gelen internet 100'ü zorlamaya çalıştıkça dalgalanmalar ve kopmalar yaşanacak. Evet 54 görüyor ve muhtemelen 45 50 arası bir değer alırsınız. Tam gören değeri de vermez firmalar. Ama 100lük paket alıp 50'ye sabitlettirebilirsiniz.

İşte hocam gel de anlat arkadaşlara. 100 MB 10 TL fazla diye geçmek isterler ama sürekli kopma yaşayınca da vay efendim bu internet niye bu kadar kötü? Zaten 100 MB vermeyecek üstüne bir de daireye gelen internet 100'ü zorlamaya çalıştıkça dalgalanmalar ve kopmalar yaşanacak. Evet 54 görüyor ve muhtemelen 45 50 arası bir değer alırsınız. Tam gören değeri de vermez firmalar. Ama 100'lük paket alıp 50'ye sabitlettirebilirsiniz.

35 Mbps internet oyunlarda sorun yaratır mı?

İşte hocam gel de anlat arkadaşlara. 100 MB 10 TL fazla diye geçmek isterler ama sürekli kopma yaşayınca da vay efendim bu internet niye bu kadar kötü? Zaten 100 MB vermeyecek üstüne bir de daireye gelen internet 100'ü zorlamaya çalıştıkça dalgalanmalar ve kopmalar yaşanacak. Evet 54 görüyor ve muhtemelen 45 50 arası bir değer alırsınız. Tam gören değeri de vermez firmalar. Ama 100'lük paket alıp 50'ye sabitlettirebilirsiniz.

Hocam 45-50 arası hız veriyorsa, 35 Mbps ile 45 Mbps arasında çok fark var mı ki?

Son düzenleme: