Anladım. Maalesef bu kadar yardımcı olabileceğim. Siz bir kayıt açın. Modemi değiştirmelerini, farklı bir cihaz getirimlerini talep ederek şansızını deneyin. Bu cihaz hakkında pek olumlu yorum yok.
Teşekkür ederim destekleriniz için. Son olarak TV'den bakayım dedim. TV de 5 GHz ibaresini gördüm.
Bu şekilde
Yüksek ihtimalle tablet de 5'dir ben en iyisi yarın bir TurkNet'i arayayım.
Anladım. Maalesef bu kadar yardımcı olabileceğim. Siz bir kayıt açın. Modemi değiştirmelerini, farklı bir cihaz getirimlerini talep ederek şansızını deneyin. Bu cihaz hakkında pek olumlu yorum yok.
TurkNet'i aradım ve bana Wi-Fi 6 destekli bir cihaz da denememi önerdiler. Wi-Fi 5'e göre değerlerimin gayet iyi olduğunu söylediler. Ve cidden araştırdım Wi-Fi 5'e göre değerlerim iyiymiş. Üstelik iPhone 7 Plus da denemiştim bu sefer Wi-Fi 6 destekli iPhone 11 deneyeyim dedim ve sonuç ortada. İnanılmaz şekilde arttı değerler. Kısacası Wi-Fi 5 varsa bu değerler normal arkadaşlar. Wi-Fi 6 ise inanılmaz derecede arttırıyor.
Yani sorun modem de veya başka bir şey de değilmiş. Tamamen Wi-Fi kaynaklı arkadaşlar biglinize modem kablo vs hepsi yeterli ve sağlam ve tabii biraz da şans işi herkese iyi sosyaller dilerim.