TurkNet zammı hakkındaki düşünceleriniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fortunee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 161
  • Etiketler Etiketler
    zam

fortunee

Başarılı
Ne düşünüyorsunuz? F/P diye geçmiştim. Başta 500'dü sonra 700, en son 950 oldu...

Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasaya daha fazla firma girmeli kesinlikle. Bugün TürkNet olmasaydı, oluşacak güncel fiyatları düşünemiyorum bile. Yine de zam gelmesi kötü oldu ama.

Piyasaya daha fazla firma girmeli kesinlikle. Bugün TurkNet olmasaydı, oluşacak güncel fiyatları düşünemiyorum bile. Yine de zam gelmesi kötü oldu ama.

Bence de kötü oldu. Daha fazla firma girse bile kalite açısından nasıl olur bilmiyorum. TurkNet'ten şu anlık memnunum ama son zamanlarda fazla zam yapmaya başladı bence.

Zam olabılır ama %40 abartlı olmuş 15 20 anlaşılır ama bu böyle devam ederse hiç bir farkı kalmayacak ...

Ben biraz fazla kötümsermişim, en az 1100 falan yaparlar diye düşünüyordum çünkü 12 ay sabit fiyat kampanyasını çok fazla duyurdular, dedim bunun sonunda bize iyi bir zam geliyor gibi. Diğer firmaların uçuk fiyatlarda olması da cabası, TurkNet yine iyimser bir şekilde zam yaptı, her ne kadar bize fazla gelse de verdikleri hizmete karşı normal buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…