Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Ne düşünüyorsunuz? F/P diye geçmiştim. Başta 500'dü sonra 700, en son 950 oldu...
Diğer ISS'lere göre halen en iyisi olduğunu düşünüyorum fiyatı baz almazsak, 1000 Mbps olarak kendi altyapısı ise halen en mantıklısı, değilse bütçe el veriyorsa mantıklı diyebilirim.
- Makaleler
- 2
Hala fiyatlar iyi. Yerel ISS'nizin ucuz fiberi yoksa Turknet tercih edilmeli.
- Makaleler
- 1
TT ve kendi altyapısında tercih edilebilir.
Enflasyonun tavan yaptığı ortamda her şeye zam gelmesi normal.
Enflasyonun tavan yaptığı ortamda her şeye zam gelmesi normal.
Piyasaya daha fazla firma girmeli kesinlikle. Bugün TurkNet olmasaydı, oluşacak güncel fiyatları düşünemiyorum bile. Yine de zam gelmesi kötü oldu ama.
Bence de kötü oldu. Daha fazla firma girse bile kalite açısından nasıl olur bilmiyorum. TurkNet'ten şu anlık memnunum ama son zamanlarda fazla zam yapmaya başladı bence.
LAglace
Yetkin
Ben biraz fazla kötümsermişim, en az 1100 falan yaparlar diye düşünüyordum çünkü 12 ay sabit fiyat kampanyasını çok fazla duyurdular, dedim bunun sonunda bize iyi bir zam geliyor gibi. Diğer firmaların uçuk fiyatlarda olması da cabası, TurkNet yine iyimser bir şekilde zam yaptı, her ne kadar bize fazla gelse de verdikleri hizmete karşı normal buluyorum.
rowdzel
Uzman
TurkNet'in hizmetinden ben İstanbullu birisi olarak memnunum yalan yok fakat adamların tek yaptıkları sürekli ama sürekli SMS üzerinden fiyat değişikliği için mesaj atmaları. Bir de 1 dükkan 2 ev için var, 3 hesap için sürekli X3 mesaj yiyorum. Bu zam neyse bir kere yap bitir, 3 ayda bir zam mı olur a..?
TurkNet'in hizmetinden ben İstanbullu birisi olarak memnunum yalan yok fakat adamların tek yaptıkları sürekli ama sürekli SMS üzerinden fiyat değişikliği için mesaj atmaları. Bir de 1 dükkan 2 ev için var, 3 hesap için sürekli X3 mesaj yiyorum. Bu zam neyse bir kere yap bitir, 3 ayda bir zam mı olur a?
İlk girdiğimde 3 ay 250 ödedim. Sonra 500. Sonra bir zam yapıldı 700, şimdi yine yaptılar 950. Herhalde F/P diye milleti topladılar, sonra zammı yapıştırdılar. Bazı markalar yapıyor, önce kaliteli ürün satıp sonra kalitesizini üretip satma işine benziyor.