TT fiber altyapı mevcut 100Mbps alabiliyoruz. Superonline altyapısı hiç yok, Kablonet üzerinden DOCSIS alabiliyoruz. TT'de ise fiber fiyatları çok absürt 1300 TL falan.
Sizin apartmanda fiber altyapı var o zaman hocam. Fiber altyapının sağlayıcısı kimse direkt ondan hizmet alın, yoksa birbirlerine altyapıyı kiralarken hız sınırları koyuyorlar, sorun yaşıyorsunuz.
Hocam ben anlamadım. Kablonet altyapısında Superonline kullanıyoruz demişsiniz, bir yandan da binada TT fiber var demişsiniz. VDSL ise Türk telekomundur, Kablonet var ise fiberdir ya da koaksiyel altapıdır zaten Kablonet geçin direkt.
Altyapı VDSL ise sorun altyapıdadır, ISS kaynaklı genelde sorun yaşanmaz. Altyapı fiber ise de altyapı kimin ise onun internetini kullanın en iyi randımanı öyle alırsınız.
Sizin apartmanda fiber altyapı var o zaman hocam. Fiber altyapının sağlayıcısı kimse direkt ondan hizmet alın, yoksa birbirlerine altyapıyı kiralarken hız sınırları koyuyorlar, sorun yaşıyorsunuz.
Fiber altyapı olduğunu biliyoruz, TT fiyatları çok absürt olduğundan geçemiyoruz. Hız kısıtlama konusunda da Superonline kendisi kısıtlıyor saçma bir şekilde. Kablonet'ten gelen arkadaşlar 10mbps upload verdiklerini söylediler, modem ara yüzünde de gözüküyor. Hız testi yaptığımda da ilk saniyelerde 9mbps falan görüp sonradan 5'e düşüyor çünkü Superonline kesiyor saçma şekilde.
TT FTTH fiber altyapıda en mantıklı ISP TürkNet'tir çünkü routing olarak en iyi firma TürkNet ping olarak en iyi değeri verir. Download speed olarak aylık ek 350 TL'ye gigabit hız alabiliyorsunuz. Türk Telekom 1000 üstü vermiyor zaten.
Fiber altyapı olduğunu biliyoruz, TT fiyatları çok absürt olduğundan geçemiyoruz. Hız kısıtlama konusunda da Superonline kendisi kısıtlıyor saçma bir şekilde. Kablonet'ten gelen arkadaşlar 10Mbps upload verdiklerini söylediler, modem ara yüzünde de gözüküyor. Hız testi yaptığımda da ilk saniyelerde 9Mbps falan görüp sonradan 5'e düşüyor çünkü Superonline kesiyor saçma şekilde.
TT FTTH fiber altyapıda en mantıklı ISP TürkNet'tir çünkü routing olarak en iyi firma TürkNet ping olarak en iyi değeri verir. Download speed olarak aylık ek 350 TL'ye gigabit hız alabiliyorsunuz. Türk Telekom 1000 üstü vermiyor zaten.
Benim en son hatırladığım TürkNet, Telekom altyapısında 100Mbps üstü vermiyordu. Durum değiştiyse dediğiniz doğru hocam zaten TürkNet'e bir şey demedim. 1000Mbps alınabiliyorsa tabii ki mantıklı olan o.