Daire kapılarına kadar fiber çekildi. Biz TT fiyatlarından dolayı geçemedik sadece. TT altyapısında da Superonline bağlatmak saçma olur gibi geldi.Fiber altyapınız olup evlere kablo dağıtımı yapmadılar mı internet FTTB mi?
Detaylar
Kim cevapladı?kompetankedi
Bilgin
100mbps veriyor fiyata ek olarak 1000mbps veriyor.Benim en son hatırladığım TürkNet, Telekom altyapısında 100Mbps üstü vermiyordu. Durum değiştiyse dediğiniz doğru hocam zaten TürkNet'e bir şey demedim. 1000Mbps alınabiliyorsa tabii ki mantıklı olan o.
Daire kapılarına kadar fiber çekildi. Biz TT fiyatlarından dolayı geçemedik sadece. TT altyapısında da Superonline bağlatmak saçma olur gibi geldi.
Niye saçma olsun ben 3 sene TT altyapısında Superonline kullandım tabii ki VDSL kullandım fiberde de öyle bir sorun oluşacağını sanmıyorum paşa paşa verirler.
kompetankedi
Bilgin
Benim en son hatırladığım Turknet, Telekom altyapısında 100Mbps üstü vermiyordu. Durum değiştiyse dediğiniz doğru hocam zaten Turknet'e bir şey demedim. 1000MBPS alınabiliyorsa tabii ki mantıklı olan o.
Aylık ek 350TL vererek 1000MBPS dowloand 50Mbps upload alabiliyorsunuz.
Eyvallah hocam eskiden yoktu, Telekom tüm isslere sınırlıyordu. Değişmiş demek ki. O zaman fiyat avantajından tabii ki TürkNet en mantıklısı olur.100mbps veriyor fiyata ek olarak 1000mbps veriyor.
@shruux, hocam Turknet altyapı sorgulama ekranın fotoğrafını atar mısınız?
Fiber mevcut hocam onda sorun yok.
kompetankedi
Bilgin
Eki Görüntüle 283385
Evet Türk Telekom FTTH fiber mevcut.
1000/50 alabiliyorsanız doğrudan alın bence. En mantıklı seçenek TürkNet bu bağlamda.Eki Görüntüle 283385
Bilmiyorum hocam burada önceden sorduğumda TT altyapısında Superonline fiber bağlatmayın dendi. Üstelik Kablonet 10mbps upload verirken Superonline kıstığı için benzer bir şey olur mu diye bilemedik.Niye saçma olsun ben 3 sene TT altyapısında Superonline kullandım tabii ki VDSL kullandım fiberde de öyle bir sorun oluşacağını sanmıyorum paşa paşa verirler.