Turknet'e geçilir mi?

Turknet taahhütsüz ama Telekom ne zaman portlara zam yapsın onlarda aynı zamanda zam yapıyor.

Saçma ama aslında bu ekonomide mantıklı olabiliyor hocam. Ben o yüzden tercih ediyorum mesela.
Çalışıp ödeyen ben olsam sürekli kullandığım bir şey olduğundan takılmam öderim. Babamın üstüne olduğundan ve onun için internete girse yeter olduğundan o fiyatına taahhüt olaylarına bakıyor sadece maalesef.

Turknet taahhütsüz ama Telekom ne zaman portlara zam yapsın onlarda aynı zamanda zam yapıyor.
Benzer durum Superonline'da da geçerli kendi altyapısı değilse. Bize fiber bu yaz döşendi o zaman Superonline'da 750 TL falandı. TT zam yapmasıyla beraber 950'ye yükseltmiş. Turknet içinde aynı şekilde.

Uzun süredir kullanıyorum gayet memnunum. Kesilme vs. yaşamadım uzun süreli. Bakım olacağı zaman SMS geliyor, genelde gece saatleri yapıyorlar. Sürekli olan bir şey değil. Tavsiye ederim.

Hocam işte sanırsam sizin sorunlar DOCSIS altyapısı kaynaklı. TT Fiber altyapısından TürkNet alırsanız sorun olacağını sanmam.

Hocam işte sanırsam sizin sorunlar DOCSIS altyapısı kaynaklı. TT Fiber altyapısından TürkNet alırsanız sorun olacağını sanmam.
Muhtemelen kesilecek sorun fibere geçersek. Sorun direkt DOCSIS kaynaklı değil de sanırım Kablonet'in destekliyor olmasına rağmen Superonline'ın upload'ı kısıtlamasından oluyor. Dediğim gibi testlerde hız sonradan düşüyor upload'da ve upload gecikmesi arada kopup ani fırlamalar yapıyor.

@kompetankedi, geçtiğimiz ay Turknet'te yaşanan sorunlar düzeldi mi peki hocam. Bildiğiniz üzere çok fazla şikayet altı Turknet geçtiğimiz aylarda. Hatta esprisi çıktı yeni alınan stajyer yüzünden oldu diye (belki de gerçektir)

Ben aktif TT VDSL altyapısında TurkNet kullanıyorum, 92 download 20 upload alıyorum. Ping de sorunsuz, güzel bir modem olsun yeterli.

Aktif kullanıyorum ve sıkıntı yaşamıyorum ben de, özellikle en sıkıntılı olduğu söylenen Vantiva modem geldi ama sıkıntı yaşamadım henüz.
Yaşarsam güncellerim ama yaşamadım yani daha.

Turkcell pek önermem oyunlarda genel anlamda sıkıntılılar Turknet şeçin onlar yavaştan her yere altyapı kurmaya başladılar benim bölgemde bayağı doldudular ileride yatırım gelirse faydalanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…