Turknet'e geçilir mi?

Modemde sorun yaşarsam ararım en kötü yenisini getirirler. Bu yaz Türkiye genelinde kesinti problemleri vardı. Çoğu kişi günlerce internetsiz kaldı. Onu merak ediyorum hala devam eden var mı diye.

Turkcell pek önermem oyunlarda genel anlamda sıkıntılılar Turknet şeçin onlar yavaştan her yere altyapı kurmaya başladılar benim bölgemde bayağı doldudular ileride yatırım gelirse faydalanırsın.
Ben kablonet ile Superonline'da sorun yok ise 55-60 ping alıyorum muhtemelen fiber ile daha da düşer. Ancak altyapı TT olduğu için Superonline kulağa garip geliyor sonuçta rakip firmalar.

İnternet ayarları falan çok önemli değil hocam. Ben kurcalamadığımdan Superonline bizi bozmuyor. Bizde 6 sene önce falan bağlattık alıştığımız ve sorun yaşamadığımız için devam ediyorduk. Yaşadığımız bölge de Fiber, VDSL falan yoktu DOCSIS üzerinden alıyoruz interneti. Fiber TT ile yeni geldi sayılır. Sadece son zamanlarda şikayetler çok fazla olduğundan tereddüt ettim.

Aynı hız varsa DOCSIS geçilmez ms bir miktar artıyor.

Aynı hız varsa DOCSIS geçilmez ms bir miktar artıyor.
ilk bağlattığımızdan beri DOCSIS kullanıyoruz. Bulunduğum bölgede başka altyapı yok, fiberde yeni geldi. Sorun yokken aldığım ping 55-60 arası oluyor.

İlk bağlattığımızdan beri DOCSIS kullanıyoruz. Bulunduğum bölgede başka altyapı yok, fiberde yeni geldi. Sorun yokken aldığım ping 55-60 arası oluyor.

Fiber geldi dediğiniz GPON mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…