Detaylar
Kim cevapladı?Negative Sir
Uzman
GigaFiber alman için bulunduğun mahallede TurkNet altyapısının olması gerek.
Memory
Başarılı
Var diye biliyorum.
Var diye biliyorumGigaFiber alman için bulunduğun mahallede TurkNet altyapısının olması gerek.
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
1000 Mbps Turknet kullanıcısı olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki geçilir. DNS değiştirme özgürlüğü sunmasıyla yasaklı sitelere kendi internet hızımla giriyorum. Türk Telekom'da bu olay yok. Ayrıca ping sorunuyla hiç karşılaşmadım.
Memory
Başarılı
1000 Mbps TurkNet kullanıcısı olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki geçilir. DNS değiştirme özgürlüğü sunmasıyla yasaklı sitelere kendi internet hızımla giriyorum. Türk Telekom'da bu olay yok.
Taahhütum bitmedi 2 ay kaldı gecmeli miyim?
tayfurevsen
Uzman
Taahhüdün bitmesine 2-3 ay kalsa bile o bedeli TurkNet ödüyor diye hatırlıyorum. Bende de öyle olmuştu. Ayrıca geçmeni tavsiye ederim.
Memory
Başarılı
Taahhüdün bitmesine 2-3 ay kalsa bile o bedeli TurkNet ödüyor diye hatırlıyorum. Bende de öyle olmuştu. Ayrıca geçmeni tavsiye ederim.
TurkNet ne kadarını öder acaba.
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
Ben Taahhütüm bitince geçmiştim. Taahhüt ödüyorlar muhabbetinden haberim yok. Ama bitince geçebilirsiniz yani. Cidden öyle bir kampanya varsa kaçırmayın derim.
Memory
Başarılı
Ben taahhüdüm bitince geçmiştim. Taahhüt ödüyorlar muhabbetinden haberim yok. Ama bitince geçebilirsiniz yani. Cidden öyle bir kampanya varsa kaçırmayın derim.
İnternet acayip yavaş video bile izleyemiyorum çekilmez 2 ay.
tayfurevsen
Uzman
Onu bir sormak lazım TurkNet'e. Çünkü benim zamanımda 1250 liraya kadar cayma bedeli ödüyorlardı. Fiyatlar güncellenmiştir muhtemelen. Geçişte kod ile de 1 aylık bana veya kod sahibi bir arkadaşınıza 1 aylık faturasız dönem hediye edebiliyorsunuz. Ayrıca sizin de faturanıza belli bir indirim yansıyor bir süre.